Oslo: Konsert med Caroline Waters på Herr Nilsen lørdag 30. januar. Her presenteres Carolines nye CD, Exposed, og vi vil også markere den nært forestående California-turnéen og støtte-hjelpearbeidet i Haiti.

30. jan: Caroline Waters på Herr Nilsen

CD-omslagOslo: Konsert med Caroline Waters på Herr Nilsen lørdag 30. januar kl. 21. Her presenteres Carolines nye CD, Exposed, og vi vil også markere den nært forestående California-turnéen og støtte-hjelpearbeidet i Haiti.

Låtene fra Exposed er satt sammen av de av Carolines egne låter som har gitt henne mest styrke og glede gjennom tøffe perioder samt hennes favoritter av Leonard Cohen, Joni Mitchell, Suzanne Vega, George Gershwin og Jennifer Warnes.

Lørdagens konsert på Herr Nilsen vil dessuten by på smakebiter fra Carolines kommende musikal, På Hengende Håret, som er under bearbeiding med støtte fra Komponistenes Vederlagsfond og Tekstforfatterfondet.

25% av overskuddet fra billett- og CD-salg går til Haiti. Billetter (kr.200) kjøpes gjennom Billettservice.no eller i døra hos Herr Nilsen.

Caroline kan kontaktes via 911 95 887 eller redhead@carolinewaters.com

Om Caroline Waters

Caroline Waters ble først kjent som barnestjernen Caroline Asplin i julemusikalen Putti Plutti Pott, teaterforestillingen Kardemomme By, familie-musikalen Jeg Fant, Jeg Fant som ble TV-serie i NRK, samt en rekke konserter og TV-opptredener i tospann med sin far, Per Asplin. Siden markerte hun seg som artistrepresentant for Norge under hundreårsfeiringen av Frihetsstatuen i New York, for den internasjonale olympiske komiteen i Lausanne under budrunden til vinter-OL, under Kronprins Håkons første besøk til California, m.m.

Så langt har Caroline forfattet, komponert, arrangert og produsert CD’ene Compassion, Talk With Eve, Venus Envy, Du er så stilig, You’re Just Too Cool, Sensations, Being Totally Alive og Exposed. Hun har også laget musikalkomedien Queen of Clubs som gikk seks uker med fulle hus på Masquers Cabaret i West Hollywood. Som komponist har Caroline laget filmmusikken til Hindsides, Skin Deep, The Toured og Blessed Be, samt lisensiert låter til familiefilmene Next of Kin og Thanksgiving, tragikomedien Runway og homsefilmen Maggie & Annie.

Caroline har etablert sitt eget platestudio i Los Angeles og pendler mellom Norge og USA med konserter og en seminarrekke som heter Vokal Frihet. Hun har også nylig skrevet ferdig sin første autobiografiske roman, med foreløpig tittel, Missing Venus, og er på jakt etter et forlag til denne.

Mer info, bilder, video- og lydklipp: www.carolinewaters.com

Arr: Redhead Records