Gruppebilde

30. april: Lads and Lasses på Kampen

Oslo: 30. april inviterer ”Lads and lasses” sammen med Kampen Bydelshus til en Irsk vise- og pubkveld på Kampen Scene (1. etg i Bydelshuset), Bøgata 21. Dette blir en helaften med masse flott og variert sang og musikk, der publikum inviteres til å delta, både i sang og på dansefot.

Venner av Bydelshuset sørger for serveringen (dvs assortert drikke og snacks fra baren), mens ”Lads and lasses” altså sørger for det musikalske.

Pga skjenkebevillingsreglene her til lands må dette arrangementet kjøres som et ”lukket selskap” – noe som igjen medfører at det må være forhåndspåmelding av gjestene/publikum. Det er ikke verre enn at du sender mail til undertegnede og sier at du kommer. Oppgi navn på deg selv og evt. andre du tar med deg. Du får bekreftelse på mail tilbake. SISTE: Du kan også melde på ved direkte oppmøte, men de forhåndspåmeldte slipper inn først.

Med bord i salen og en liten danseplass foran scenen, blir det plass til ca. 75-80 gjester. ”Førstemann til mølla” gjelder ved påmeldingen, og vi må be om å få evt. avbestillinger noen dager i forkant, så vi kan fylle opp plassene.

GruppebildeKonserten begynner kl 2000, men dørene og serveringen åpner fra kl. 19:30. Inngangsbilletter i døra, à kr 100.

”Lads and lasses” (bildet fra v.:)

  • Dag H.Knutsen: Banjo, gitar, ukulele, vokal
  • Øyvind Kjus: Vokal, gitar, munnharpe, kazoo
  • Jens Magnus: Bass
  • Ida Susanne Øien: Fele
  • Liv Stenersen: Vokal, gitar (musikalsk leder)
  • Kjell Marcussen (ikke på bildet); Mandolin, gitar, fele,-etter behov

”Lads and lasses” består av en gruppe musikanter fra Bærum, Asker, Drammen og Røyken.

Gruppen ble dannet i 2008, i forbindelse med en Irsk visekveld på ”FYRLYKTA – Erik Bye visescene” i Asker. Gruppen har arrangert egne konserter med Irsk musikk, men blir også engasjert til å spille ved kulturarrangementer, festivaler, bryllup og lignende.

En konsert med ”Lads and lasses” kjennetegnes ved en velkomponert blanding av frisk og feiende dansbar musikk, røffe og humoristiske sanger med ”allsang-refrenger”og vakre, melankolske viser.

Sammensetning av programmet tilpasses konsertens rammer/-publikum i hvert enkelt tilfelle.

For booking, kontakt: Øyvind Kjus, T-6678 2694, M-4819 2236, epost: oyvindkk@broadpark.no