gruppebilde

3. juni: Sommerkonsert med Rælingen Viseklubb

gruppebilde

3. juni: Sommerkonsert ved Sandbekkstua

For 3. år på rad arrangerer Rælingen Viseklubb utekonsert ved Sandbekkstua, torsdag 3. juni 2010 kl. 19. Fri entré! Salg av pølser, kaker, kaffe, brus, øl og vin.
Ta med noe å sitte på, campingstol, sitteunderlag e.l. Vi satser på godvær. I motsatt fall trekker vi inn i Sandbekkstua.
Etter konserten blir det uansett åpen scene og hyggelig samvær inne i stua.


Veien til Sandbekkstua

Rælingen kunstforening og Rælingen viseklubb

Du kan finne et aktuelt kart ved å søke på www.gulesider.no

med : Baarlid, Løvenstad  i navneruta. (el. via Google). Når du finner kartet (klikk på større kart) vil du finne Bårli omtrent midt på. Det er i det området du skal ta av vei 159 som beskrevet nedenfor. Gult jorde på kartet. Lurt å ha kartet oppe når du leser beskrivelsen. Målet er ved grønn rute nederst til høyre.

Kjør E6 nordover fra Oslo til du kommer til Karihaugen/Ellingsrudåsen.

Der deler motorveien seg , og du tar høyre fil og veien til Lillestrøm – vei 159.

Følg veien til Lillestrøm . Du passerer da bl.a. Metro kjøpesenter som ligger på høyre side. Du passerer avkjørsel til A-hus og Strømmen på høyre side, men la deg ikke friste. Hold deg på vei 159 til du kommer til et skilt som viser avkjørsel til Løvenstad og Blystadlia på høyre side. Den avkjørselen kommer (OBS!)like etter at du har kjørt gjennom en kort miljøtunnel, Wittenberg- tunnelen. (Grått felt over rød vei på kart).Ved den står det vel også et skilt med Baarlidkrysset (Bårli-).

Du skal ikke inn i den store tunnelen som går under Bassengåsen og som kommer ut igjen like før Lillestrøm. Da har du kjørt for langt og må snu om i rundkjøringa ved andre enden av tunnelen og orientere deg tilbake til Løvenstad via skilting ved å ta av til høyre på Oslosiden av tunnelen ved tilbakekomst.

Søk på Gule sider på kart med: Baarlid, Løvenstad. Klikk på Større kart.

Du har tatt av til høyre til Løvenstad , en ”svingende” vei og du kommer til en

rundkjøring hvor du tar til høyre i retning Løvenstad.

Du passerer Snus & snacks og Løvenstad pizza og video på høyre side. Inn i ny

rundkjøring hvor du kjører rett fram mot Blystadlia. Ved denne rundkjøringa ser du rett på en høyblokk og COOP på Løvenstad senter. Dette blir på din venstre side når du fortsetter på veien som heter Sandbekkvegen. På din venstre side passerer du et blokkområde(noen lyse blokker og noen i rød murstein).Kjør til veien tar til venstre til Blystadlia ( 90 *) ved

et gult buddhisttempel på venstre side og COOP (Kurland) på din høyre side.

Når du har tatt til venstre der, er du i Blystadvegen og har en frikirke på høyre side. Kjør til du har Sandbekken ungd.skole og Sandbekkhallen på venstre side

og ta inn Tømmerveien til høyre der det står et skilt til Sandbekkstua. Du ser nå et klubbhus og fotballbanen på Sandbekken. Parkér ved klubbhuset som blir på din venstre side i Tømmerveien og gå til du møter en bom. Målet er bak den; en brun tømmerstue med røde karmer.

Velkommen, velkommen til Sandbekkstua ved inngangen til Østmarka !!