Nordisk utblåsning

26. sept: Årsmøte og nye nordiske viser på Spelt

Viseklubben SpeltTromsø: Den nordiske visa er tema for konserten i viseklubben Spelt førstkommende søndag. To norske og to svenske visekunstnere entrer scenen og framfører egne, nyskrevne viser.

  • Tonje Unstad trenger ingen nærmere presentasjon i Tromsø. Med sine to album og årets spellemannspris er hun et friskt pust i norsk og nordnorsk visetradisjon.
  • Karl Heldal er en lyriker som fullt ut våger å gripe tak i romantikken. Han har også release på sin andre CD, Naken med klærne på,  28. september.
  • Hanne Juul er grunnlegger av Visskolan i Kungälv og har gjennom så å si hele livet plukket opp nye sanger og spredd dem med plater og turnéer.
  • Gunnar Källström er også et etablert navn i svensk viemiljø og for tida aktuell med sitt nye album 14 visor på fastande mage.

Tonje UnstadDe fire visesangerne er på turné for å gi sine personlige bidrag til fornyelsen av den lange og høyst levende visetradisjonen i de to landene.

Nordisk utblåsningSom vanlig holder Spelt til i Vertshuset Skarven. Etter konserten blir det allsang og åpen scene hvor alle kan bidra med viser eller dikt.

Tid og sted: Søndag 26. sept kl. 20.00 på Skarven.
Billetter selges i døra og på Aurora kino – og på nettet: https://aurorasales.clients.newmanonline.org.uk/book/add?what=5jm0ii.

Billettpris kr 200/150 (medlemmer og studenter). Ved kjøp på kinoen kommer også billettavgift i tillegg.


For medlemmene: Årsmøte

Vi arrangerer også årsmøte samme dag men kl.18.00 i baren på Skarven (inn til venstre), og viser til tidligere utsendt innkalling og info om hvem som er på valg.
Årsmøtepapirer deles ut på møtet og legges ut på www.viseklubbenspelt.no.