Viseklubben SpeltTromsø: Den nordiske visa er tema for konserten i viseklubben Spelt førstkommende søndag. To norske og to svenske visekunstnere entrer scenen og framfører egne, nyskrevne viser.

  • Tonje Unstad trenger ingen nærmere presentasjon i Tromsø. Med sine to album og årets spellemannspris er hun et friskt pust i norsk og nordnorsk visetradisjon.
  • Karl Heldal er en lyriker som fullt ut våger å gripe tak i romantikken. Han har også release på sin andre CD, Naken med klærne på,  28. september.
  • Hanne Juul er grunnlegger av Visskolan i Kungälv og har gjennom så å si hele livet plukket opp nye sanger og spredd dem med plater og turnéer.
  • Gunnar Källström er også et etablert navn i svensk viemiljø og for tida aktuell med sitt nye album 14 visor på fastande mage.

Tonje UnstadDe fire visesangerne er på turné for å gi sine personlige bidrag til fornyelsen av den lange og høyst levende visetradisjonen i de to landene.

Nordisk utblåsningSom vanlig holder Spelt til i Vertshuset Skarven. Etter konserten blir det allsang og åpen scene hvor alle kan bidra med viser eller dikt.

Tid og sted: Søndag 26. sept kl. 20.00 på Skarven.
Billetter selges i døra og på Aurora kino – og på nettet: https://aurorasales.clients.newmanonline.org.uk/book/add?what=5jm0ii.

Billettpris kr 200/150 (medlemmer og studenter). Ved kjøp på kinoen kommer også billettavgift i tillegg.


For medlemmene: Årsmøte

Vi arrangerer også årsmøte samme dag men kl.18.00 i baren på Skarven (inn til venstre), og viser til tidligere utsendt innkalling og info om hvem som er på valg.
Årsmøtepapirer deles ut på møtet og legges ut på www.viseklubbenspelt.no.

Annonser