Steen-Vidar Larsen er en dreven artist som har spilt land og strand rund i Norge. Han fremfører viser, men jobber også med jazz og kammerkor. Med seg har han Inger Mork – en artist med en flott stemme og egne personlige tolkninger som nok vil overraske mange.

27. + 29. mars: Inger Mork, Steen-Vidar Larsen i Hokksund og Fredrikstad

Det er en stor glede å få invitere til en fantastisk konsert med artistene Steen-Vidar Larsen og Inger Mork.

plakat HokksundSteen-Vidar Larsen er en dreven artist som har spilt land og strand rund i Norge. Han både fremfører viser, men jazz og kammerkor er han involvert i. Hans flotte fortellerstil krydrer sangene og humoren hans er aldri langt unna.Han turnerer jevnlig med Rikskonsertertene og spiller sammen med mange ulike musikere. Med seg har han Inger Mork – denne artisten med den flotte stemmen og sine egne personlige tolkninger vil nok overraske mange.

Vi garanterer deg en kveld med vakker musikk og flott poesi.

Lørdag 27. mars kl. 17.30: Vest for Elven/ Hokksund. CC 175,-

Mandag 29. mars kl. 19.00: Fredrikstad Bibliotek. CC 175,-

Arr: Immy Kultur i samarbeid med Vest For Elven og Fredrikstad Bibliotek.