NVF-banner

Produktinfo

CD-logo

Karianne Arntzen band
I går kveld.

Utgitt på Via Music

Bandet har egen hjemmeside. De har også en myspace-side med info og låter man kan lytte på.

Albumet kan dessuten kjøpes via iTunes.

Revet kant

Karianne Arntzen Band: I går kveld

Stavanger-bandet Karianne Arntzen band med vokalist og låtskriver Karianne Arntzen i spissen har kun vært kjent for en engere krets inntil nylig. Bandet har sluppet debutalbument I går kveld på selskapet Via Music. Dette har blitt et vakkert album preget av Karianne Arntzens undrende tekster om ensomhet, relasjoner, nærhet.

Karianne Arntzen Band CDArntzens tekster er åpne. Mye kan leses inn i dem og mye kan kan leses ut av dem og man kan la tankene kretse om dem uten at du blir ferdig med dem i løpet at tiden sangen varer. Det er ikke noen typiske lineære fortellinger Karianne Arntzen formidler, mer funderinger og beskrivelser.

Melodiene er skrevet av Karianne Arntzen. Disse er behagelige og slentrende lett jass-viseaktige melodier. Akkompagmenentet er forankret i gitar, kontrabass, trommer og tangenter ispedd strykere og litt blåsere. De musikalske arrangementene har gitarist i bandet Vidar Schanke og trommis Roar Skjelbred i all hovedsak stått for. Det er ikke noe overdådige arrangementer de har laget, heller neddempet. Dette står fint til de undrende tekstene Karianne Arntzen skriver. Jeg ser enkelte har trukket paralleller til Bo Caspers orkester.

På spor 10, Oss to, har Karianne Arntzen fått med seg tidligere Vampvokalist Jan Ingvar Tofft i duett. Det neddempete, men elegante preget gjør sitt til at I går kveld fungerer fint som musikk i bakgrunnen samtidig som man ved å låne øre til musikken, vil kunne nyte lekre musikalske detaljer. Dette er en styrke. Hør for eksempel på spor 5, Du har gått. Tiltalende partier å lytte til.

 

Flere musikkomtaler – Omtaler fra før jan 2010

Til forsida | Om oss | Musikkomtaler | Klubber | Hva skjer? | Artistguide | Oppslag


©  Norsk Viseforum - Pb 4647, 0506 Oslo - Besøksadr. Trondheimsvn. 2 - Telefon: 22 00 56 30  |  Design/ redaktør: Øyvind Rauset, rauset.no