NVF-banner

Landsmøtet 2015

  • Referat/protokoll (PDF)

Vedtekter for Norsk Viseforum (PDF)

 


Styret og ansatte i Norsk Viseforum

Styret, valgt på Landsmøtet 2015:

Birger Aasland

Birger Aasland, Reinsvoll Leder

Beatles, Dolphins, Lillebjørn, Genesis, Deep Purple gjorde ham interessert i musikk under oppveksten på Kongsberg. Underviste i Viserock-grupper som valgfag på skolene. Stiftet Viseklubben Børre på Toten i 1979. På treff med Østnorsk Viseforum på slutten av 80-tallet. Leder i ØNV fra slutten av 90-tallet og begynnelse av 2000-tallet. Nestleder i NVF under Flø som styreleder. Epost

Per-Arne Brunvoll

Per Arne Brunvoll Styremedlem ØNV

 

May Tordis Simonsen

May-Tordis Simonsen, Harstad Styremedlem NNV


Peter Wemö

Peter Wemö, Lillesand Styremedlem VS

Drevet med musikk profesjonelt siden 18 år. Driver Teigene Kultur som er klubbmedlem i NVF, arrangerer årlig sommerfestival og driver innspillingsstudio på Brekkestø utenfor Lillesand. Gift med Marit Engervik, datter til Jan Engervik. Er enkeltmedlem i NVF.

Marion Rodgers

Marion Rodgers Løseth, Bergen Styremedlem VNF

Marion Rodgers Løseth er utdannet sanger og musikkpedagog med videreutdannelse i kulturledelse fra Norges Musikkhøgskole. Løseth grunnla Sangsenteret i Bergen i 2010 og er nå styreleder og eier av senteret. Sammen med sanger og musikkpedagog Lise Kristin Kvenseth har hun også grunnlagt Sangsenteret i Oslo hvor hun underviser og sitter i styret.

Vara: May-Tordis Simonsen (NNV) og Liv Hoel Sandstad (ØNV).

Ansatte i Norsk Viseforum:

Audun

Audun Reithaug Daglig leder

Har bachelor musikkvitenskap fra universitetet i Oslo, bachelor faglærer jazz fra Universitet i Stavanger og master i musikkpedagogikk fra Norges musikkhøgskole i Oslo. Kommer fra Flekkefjord og var ildsjel og økonomi-ansvarlig i rockefestivalen Fjellparkfestivalen. Er frilans-musiker ved siden av stillingen som daglig leder. Han har nylig sluppet plate og turnert med jazzbandet Kosmonavt og spiller for tiden aktivt med bla visesangeren Jens Andersson. Tlf 2200 5630. Mobil: 4045 4592. - Epost.
Se også artikkel i viser.no 13. Har 100% stilling i 2015.


Øyvind Rauset

Øyvind Rauset Nettsideutvikler og redaktør i viser.no

Utdannet ved Østlandske Musikkonservatorium, Kunst-og Håndverkskole og Kunstakademiet i Oslo. 3 år leder i viseklubben Nye Skalder. Har spilt fele i bl.a Folque, Ym-Stammen og Oslo Radio-Orkester, spilt p Roskilde, Kalvya- og Quart-festivalene. Gitt ut 2 album (Landskap Med To Figurer, 13 Umulige Danser), og Folque-viseboka sammen med Morten Bing. Har laget musikk for film og tv. Har jobbet som designer for bla Kripos, Justisdep., Programbladet, Hjemmet og Det Kgl Slott. Hjemmeside: rauset.no - Epost. Har 50% stilling i 2015.

 

Til forsida | Om oss | Musikkpolitiet | Klubber | Hva skjer? | Artistguide | Oppslag


  Norsk Viseforum - Pb 4647, 0506 Oslo - Besøksadr. Trondheimsvn. 2 - Telefon: 22 00 56 30  |  Design/ webred: Øyvind Rauset, rauset.no