NVF-banner

Produktinfo

CD-logo

Espen Hana:
Eg reise aleina

Utgitt på West Audio Productions

 

 

Revet kant

Espen Hana: Eg reise aleina

Espen Hana debuterte med albumet "Tunge kyss" for elleve år siden. Nå er han klar med oppfølgeren "Eg reise aleina". Hana er fra Stavanger og har drevet med mangt og meget. Han er skuespiller på Rogaland teater, tekstforfatter og melodimaker. Han er og den ene halvparten av Brødrene te Bølten, foruten å være visesanger og mye annet, en multikunstner.

CDen ”Eg reise aleina” rommer tolv sanger hvor Espen Hana har skrevet småhistorier som spenner over alt fra ungdomsforelskelse, om samlivsbrudd og om å finne en ny kjæreste ”Bill.mrk pent brukt”, til det Edit Piafske i oss alle. Kort sagt funderinger om livets tilskikkelser i stort og smått. Tekstene er ikledt en vakker melodiføring i visejazzete med innslag av lettfordøyelig popmusikk som gir det hele et slentrende helheltsinntrykk. På Cden stiller Hana med fullt band. På myspace-sidene sine fører Hana opp Tom Waits, Keith Jarret, Sting og Jan Eggum når han skal karakterisere musikken sin.  Vi legger til den lysere og harmoniske del av musikken til Tom Waits. Galskapen og disharmoniene hos Tom Waits slipper man når man lytter til ”Eg reise aleina”.

”Eg reise aleina” er å få kjøpt i vanlige platebutikker og på iTunes, men om man også vil ha den første CDen ”Tunge kyss”, må man kanskje kontakte Espen Hana. Ta en titt på hjemmesiden hans. Hana har også myspace-side hvor man kan lytte til musikkeksempler.


Flere musikkomtaler – Omtaler fra før jan 2010

Til forsida | Om oss | Musikkomtaler | Klubber | Hva skjer? | Artistguide | Oppslag


©  Norsk Viseforum - Pb 4647, 0506 Oslo - Besøksadr. Trondheimsvn. 2 - Telefon: 22 00 56 30  |  Design/ redaktør: Øyvind Rauset, rauset.no