NVF-banner

Arne Kvalnes:

Altfor Norge!

Ingensjiraffer.no

Albumet kan bestilles ved å sende epost til ingensjiraffer eller ved å sette inn 150 kr på konto 3785 12 22007
- NB: Husk å oppgi adresse!

blank

Revet kant

Arne Kvalnes: Altfor Norge

Arne Kvalnes (fra bl.a. Nye Skalder), har i det siste arbeidet med å gi ut Cden "Altfor Norge". Den har undertittel "12 samfunnsproblemet analysert av Arne Kvalnes", noe som forteller om hvordan Kvalnes har lagt opp tekstene sine. Kvalnes har for øvrig skrevet tekster og melodier på samtlige spor. 

Her er skråblikk og bemerkninger til ulike brennaktuelle og påtrengende samfunnsproblemer Kvalnes er opptatt av å analysere og gi sine kommentarer til.  Vi skal være takknemlige for det. Det er mange kostelige betraktninger og ordspill på denne Cden, lytt til spor to om kulepennene som stadig forsvinner. ”Kulependlertog” er en av mine favoritter. Ellers kan vi fortelle av sangen om rekene Per og Pål er med på Cden!

På diverse instrumenter, figurerer Åsmund Reistad.  Mange vil forbinde Reistad med tradisjonsmusikk, han vant for eksempel åpen klasse på landskappleiken i år med gruppa Fimbul (sammen med Vegar Vårdal og Tom W. Rustad).

Øyvind Rauset har bidratt med lay-out på omslag og hefte. Summa summarium, som man sier på Birkeland: Arne Kvalnes begått et artig album som absolutt kan muntre opp en høstmørk kveld.

Albumet er gitt ut på det plateselskapet Ingensjiraffer, for øvrig verdt en titt!

Liv Kreken Kvalnes: Platedirektør
Tlf: 934 349 77 - Adr.: Bringebærlia 88, 1555 Son.

Per Jakob Skaanes.

Flere musikkomtaler – Omtaler fra før jan 2010

Til forsida | Om oss | Musikkomtaler | Klubber | Hva skjer? | Artistguide | Oppslag


©  Norsk Viseforum - Pb 4647, 0506 Oslo - Besøksadr. Trondheimsvn. 2 - Telefon: 22 00 56 30  |  Design/ redaktør: Øyvind Rauset, rauset.no