Styret og ansatte i Norsk Viseforum

Per-Arne BrunvollPer-Arne Brunvoll – Leder

Nyvalgt styreleder etter to år som styremedlem i NVF. Ble medlem av Skedsmo Viseklubb i Lillestrøm etter at han flyttet til Skedsmokorset tidlig på 2000-tallet. Tok over som styreleder i klubben etter hvert og i 2012 også som styreleder i Østnorsk Viseforum.

Særlig glad i Bellman og Taube … Har blant annet master i Utdanningsledelse og særlig opptatt av pedagogikk og læring som fenomen. Jobber med kompetanseheving til daglig og har lagt til rette for en rekke kurs og seminarer for viseutøvere. Svært aktiv i det lokale visemiljøet og arrangerer blant annet låtskriververksted og gitarkurs i tillegg til opptredener knyttet til Den kulturelle spaserstokken med mere.

Epost.

Styremedlemmer:  (Siden er under oppdatering)

   Styret i NVF 2017

Fra venstre – Knut Arild Melbøe fra Bergen, bosatt på Hønefoss, Eli Helene Johannessen – fra Salangen, Erling Riibe Ramskjell – fra Hamarøy, Synneva Gjelland fra Voss bor i Oslo, Per-Arne Brunvoll – fra Skedsmo, Emilie Elinsdatter Olsen – fra Rana, bor i Trondheim.

Ikke med på bildet: Peter Wemö, Lillesand:

Har drevet med musikk profesjonelt siden 18 år. Driver Teigene Kultur som er klubbmedlem i NVF, arrangerer årlig sommerfestival og driver innspillingsstudio på Brekkestø utenfor Lillesand. Gift med Marit Engervik, datter til Jan Engervik. Er enkeltmedlem i NVF.

Ansatte i Norsk Viseforum:

Audun Reithaug – Daglig leder

Har bachelor musikkvitenskap fra universitetet i Oslo, bachelor faglærer jazz fra Universitet i Stavanger og master i musikkpedagogikk fra Norges musikkhøgskole i Oslo. Kommer fra Flekkefjord og var ildsjel og økonomi-ansvarlig i rockefestivalen Fjellparkfestivalen. Er frilans-musiker ved siden av stillingen som daglig leder. Han har nylig sluppet plate og turnert med jazzbandet Kosmonavt og spiller for tiden aktivt med bla visesangeren Jens Andersson. Tlf 2200 5630. Mobil: 4045 4592. – Epost.
Se også artikkel i viser.no. Har 100% stilling fra 2015.

Øyvind Rauset – redaktør i viser.no og bladet VISER

Utdannet ved Østlandske Musikkonservatorium, Kunst-og Håndverkskolen og Kunstakademiet i Oslo. 3 år leder i viseklubben Nye Skalder. Har spilt fele i bl.a Folque, Ym-Stammen og Oslo Radio-Orkester, spilt på Roskilde, Kalvøya- og Quart-festivalene. Gitt ut 2 album (Landskap Med To Figurer, 13 Umulige Danser), og Folque-viseboka sammen med Morten Bing. Har laget musikk for film og tv. Har jobbet som designer for bla Kripos, Justisdept., Programbladet, Hjemmet og Det Kgl Slott. Hjemmeside: rauset.no. – Epost.
Hadde 50% stilling til sommeren 2016, deretter 45%.