Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Volapük sesongstart 30. november 2019

30. nov 2019 kl 19:00 - 23:00

125kr
Volapuk sesongstart

Hei kjære kulturvenn, en liten påminnelse om hva Volapük har å byde på i sesongåpningen 30. november. Man har et stort og omfattende litterært program. Bror Hagemann har skrevet en av de mest omtalte og kritikerroste romaner; Det vidunderlige som han leser fra denne kvelden. Andre spennende forfattere med bok i høst f.eks:

Kjersti Anfinnsen debuterte med romanen Det var grønt på Kolon forlag i 2012 til strålende kritikker. Hun kommer til Volapûk for å lese fra sin nyeste roman De siste kjærtegn.

Endre Ruset skal lese dikt Han debuterte som lyriker i 2001. Tematikken i poesien, som har sparsomt med rim og tegnsetting, dreier seg gjerne rundt barndom, mellommenneskelige forhold og erotikk.
Han er nå også daglig leder for Norsk Litteraturfestival – Sigrid Undset-dagene på Lillehammer siden 2008.

Fra Hønefoss store sønn kommer med Stopp verden, bohemen vil av! – Elling Lien Vistekleiven: Dikt. Hans Petter Herføl: Kontrabass
og mange flere til, se eget event for fullt program.

Musikkprogrammet spenner over mange sjangere som pianokonsert med original medlem av Jokke og Valentinerne, Trygve Johansen. Egne komposisjoner.

Andre Clemmetsen med Audun Aschim Steffensen på gitar spiller egne låter vise/pop. Fredrik L. Pedersen spiller egne låter akkompagnert av Øystein Heskestad på elgitar – vise /rock. Stura spiller egne låter vise-rock og ikke minst Øyvind Hellner spiller på akustisk laptop og forteller gode historier om lyder.

Vi håper å se mange av dere på lørdag til en heidundranes kulturaften! Les mer på Facebook
Sted: Løvenskioldsgate 10a. Innslipp fra kl 19. (Husk kontanter eller Vipps for billetter og om du vil kjøpe noe!)

Hilsen & Øystein Wingaard Wolf og Hans / Volapük.

Publ.: 28. nov. 2019.

 

Detaljer

Dato:
30. nov 2019
Tid
19:00 - 23:00
Kostnad:
125kr
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/438452440188464/

Sted

Volapük
Løvenskioldsgate 10a, Frogner, 0263 Oslo
Oslo,0263Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.