Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Tonje Halbjørhus – Releasekonsert i Kulturkirken Jakob

10. apr 2019 kl 19:00 - 22:00

270kr

Med el-gitar, mandolin og ærlige tekster på hallingdialekt skaper Tonje Halbjørhus et musikalsk uttrykk i krysningspunktet mellom folk, visepop og americana. Hun tar lytteren med på en reise inn i vare tanker og sår hverdagsmelankoli der håpet alltid kan skimtes.

Tonje har selv skrevet musikken og produsert sitt nye album ‘’Etter Stjernene’’. Låtskrivingen har foregått hjemme i stua, som for øvrig er hovedkontoret til hennes eget plateselskap Kveldslys Records, samt ute i verden på reiser til byer som Nashville og Stockholm. Albumet ble spilt inn i anerkjente Amper Tone Studio i Oslo sammen med noen av landets fremste musikere og med Bård Ingebrigtsen bak miksebordet. Gjennom et unikt samspill har de gitt musikken et organisk og upolert lydbilde som fremhever kontrastene i det sarte og det råe.

Tonje Halbjørhus er oppvokst i Hallingdal og bosatt i Oslo. Debutalbumet ble utgitt i 2016 med påfølgende turné. Albumet mottok gode kritikker, blant annet skrev Dagens Næringsliv dette: Imponerende folkevisepop. Herfra og utover kommer forventningene til å stige betraktelig.
Deretter dro hun ut i verden for å skrive ny musikk. Hun ga ut to enkeltstående låter i 2017 som førte til radiospilling på P1, P2 og P3 og live-opptreden i beste sendetid på NRK1. Tonje spiller jevnlig konserter og etter en omfattende norges-turné våren 2018 var det endelig tid for å lage nytt album.

’’Etter Stjernene’’ slippes våren 2019 og det feires med releasekonsert i Kulturkirken Jakob. For å gjøre slippet ekstra staselig har papirkunstner Kristine Braanen laget noen eksklusive, håndlagde vinylcover til platen. Kristine kutter de vakreste mønster i papir og kunstverkene vil være utstilt og tilgjengelige for salg på konserten.

Dørene åpner 19.00
Konsertstart 20.00

Hjertelig velkommen!

www.tonjehalbjorhus.no

FB-event: https://www.facebook.com/events/753419648324832/

 

Sted

Kulturkirken JAKOB
Hausmannsgate 14
Oslo,0182Norway
+ Google-kart

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.