Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Synvis på Naustet viseklubb

21. mars kl 21:00 - 23:00

200kr

Synvis slipper debutalbum, og dette feires med konsert på Naustet viseklubb 21. mars!

Synvis er viser krydret med pop, rock og folk. Bak låtene står vokalist, gitarist og produsent Caroline Synvis. Hun bor i Valdres, men har sin bakgrunn i Asker og Oslo. Musikken bærer derfor preg av både by og bygd. Tekstene er åpne og nære, og på norsk. Synvis har hittil sluppet 5 singler, og den siste «Motorsag-mazurka’n» kom i oktober 2019. Alt dette har ført fram til årets begivenhet; slipp av albumet «Så var vi her». Lars Skattebu (tangenter), Susanne Engelmann (cello), Simen Motrøen (trommer) og Harald Høyvik (bass) er med på albumet, som er produsert i Carolines studio i Slidre, Valdres. Synvis får alltid gode kritikker for sine konserter, og alle singlene deres har blitt spilt på NRK P1/Innlandet.

Til Naustet viseklubb 21. mars, kommer Caroline alene og framfører låtene slik de oppstod, -med gitar og stemme. Det blir en nær og ekte konsertopplevelse, med tekstene og låtene i fokus. Det blir mulighet for å kjøpe plata etter konserten, for de som ønsker det.

Detaljer

Dato:
21. mars
Tid
21:00 - 23:00
Kostnad:
200kr
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/499130427467384/

Sted

Naustet viseklubb
Langkaia 1
Oslo,Norway
+ Google-kart

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.