Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Svanes/Nikki Oniyome

4. mai 2018 kl 08:00 - 19:30

Gratis

Ida Svanes, eller bare SVANES, er en låtskriver og gitarist med bakgrunn i den klassiske musikkverdenen. Hun har spilt en rekke konserter i Norge og Norden som soloartist og med band.
I dag er hun en musiker som lar seg inspirere av mange ulike sjangre, men hun er helt klart en singer-songwriter. Hun eksperimenterer for tiden med ulike måter å sette sammen en låt på, ved å kombinere klassiske komposisjoner med egne, ved å bygge rytmiske lag med loop, og ved å la seg inspirere av andre kunstformer. Hun har derfor valgt å gi sin del av konserten en slags undertittel: transisjon (=overgangstilstand)
Les mer om SVANES her: www.svanes.org

Nikki Oniyome startet opp høsten 2016 og lanserte sin første singel «Her Heart Belongs To Daddy» våren 2017. Låtene er spilt inn og produsert sammen med Jørgen Skjulstad a.k.a. Center of the Universe (www.metronomiconaudio.net).

Nikki Oniyome lager mørk, vakker og stemningsfull popmusikk. Lydbildet domineres av elektroniske elementer som bakgrunn for en karakteristisk vokal. Musikken har blitt sammenlignet med artister som Lana Del Rey, Portishead, Tom Waits, Ane Brun, Zang Christa og David Lynch (!).

Navnet Nikki Oniyome refererer til det japanske uttrykket oniyome, som betyr ‘djevelbrud’.

Detaljer

Dato:
4. mai 2018
Tid
08:00 - 19:30
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1653581081393195/

Sted

LilleKampen
Bøgata 25c
Oslo, 0655 Norway
+ Google Map

Arrangør

LilleKampen

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.