Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Stein Torleif Bjella med venner på Sentrum Scene

18. nov 2016 kl 19:00 - 22:00

Sentrum Scene – Fredag 18. november
Innegubbens drøymejul
Stein Torleif Bjella med venner (NB! Kun få billetter igjen)

Tre år er gått siden Stein Torleif Bjella gav ut «Heim for å døy». I oktober er han tilbake med «Gode Liv», Bjellas fjerde soloalbum. Visekunstneren lever i beste velgående, det samme gjør melodiene, historiene og formidlingsevnen. For kjærligheten er fortsatt ingen spøk – «korkje her ell i tettbygde strøk». En etterlengtet oppfølgingsprat følger. Firbeinte venner og stjernepar. Dager som krymper og etableringsfaser som stadig blir lengre.

Stein Torleif Bjella gjorde seg for alvor bemerket med solodebuten «Heidersmenn» i 2009. To år senere kom oppfølgeren «Vonde Visu» som sørget for at Bjella kunne innkassere både Spellemannpris, Prøysenprisen, Bendiksenprisen og Kulturprisen for Ål kommune. «Heim for å døy» avsluttet trilogien i 2013, med førsteplass på VG-lista. For albumet mottok han Edvard-prisen i klassen Tekst og musikk.

Som liveartist har han også markert seg. «Gleden over å være sørgmodig», skrev VGs anmelder etter å ha sett Bjella på Øya i 2014. I november kan du endelig oppleve Bjellas låtunivers og dets mange sørgmodige gleder på nært hold igjen. Da tar han nemlig med seg det nye materialet ut på veien.

Bill. kr. 350,– + bill.avg. 18 år leg. (Få bill. igjen pr. 14. sept.)

 

Publ 14. sept 2016

Detaljer

Dato:
18. nov 2016
Tid
19:00 - 22:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
,

Sted

Sentrum Scene
Arbeidersamfunnets plass 1
Oslo, 0181 Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.