Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Sommeruka på Rockheim

20. jun 2017 kl 10:00 - 23. jun 2017 kl 15:00

Vil du være vokalist for en dag? Vil du spille i rockeband for en dag og øve på samspill? Hva med en dag dedikert til hip hopens fire elementer; rapping, dj-ing, hip hop dans og grafitti? Hvordan vil en hel dag med improteater være?

Tirsdag 20. juni til fredag 23. juni tilbyr Rockheim forskjellige kurs og aktiviteter – hvor husets egne ansatte stiller med sin kompetanse, kunnskap og erfaring.

SPILL I BAND Tirsdag 20.juni

Et tilbud til ungdom fra 13 til 16 år som spiller rockeinstrumenter: gitar, bass, trommer, tangenter og vokal. Vi øver inn en låt og spiller konsert på Rockheim Scene, og konserten blir filmet. Deltagerne får også innblikk i alt som foregår rundt en profesjonell konsertscene. Kursledere er Ganges Nordal, Kristian Moen, Kristian Krokfoss og Espen Mindrebø, alle ansatte på Rockheim med bred fartstid fra utøvende musikk. Ta med egne instrumenter, da trommer og forsterkere er på huset.

Alder:13 – 16 år
Antall deltakere: 12 stk
kl. 10 – 16 (husk matpakke!)
kr 400,-
Litt forkunnskap kreves

Påmeldingsfrist 08.juni!

IMPROTEATER FOR BARN Onsdag 21.juni

Det er gøy med improvisert teater. Vær med å improviser en nattasang eller vær en ekspert på tullespråk. Vi fokuserer på samarbeid, kreativitet, trygghet på scenen og å ha det moro! Kurset holdes av Ragni Johansen og Hanne M. Nordengen som begge er omvisere på Rockheim og har studert drama og teater.

Alder: 7-11 år
Antall deltakere: 15 stk (minimum 8 stk for å gjennomføre)
Kl: 10 –15 (husk matpakke!)
Kr 400,-
Påmeldingsfrist 8.juni!

DE FIRE ELEMENTER Torsdag 22. juni

DJ-ing, hip hop-dans, rap og grafitti

Hip hop er opprinnelig en samlebetegnelse for de fire elementene DJ-ing, hip hop-dans, rap og grafitti. Dette blir en dag da man skal få en liten smakebit innen alle felt. Gaute Bragtvedt med DJ-ing, Peter Wallumrød med rapping, Mario Erichsen med hip hop-dans og Tor Erik Bugge med grafitti. Dette blir en skikkelig aktivitetsdag hvor det er lurt å ha lette og ledige klær.

Alder: 10 – 16 år
Antall deltakere: 16 stk
Kl. 10 – 15 (husk matpakke!)
Pris: 400,-
Påmeldingsfrist 8.juni!

SYNG I BAND Fredag 23. juni

Få hjelp og veiledning av Rockheims erfarne musikere, Christin Hoff og Mildrid Seljemark, i stemmebruk og sang. Vi setter av tid til formidling og øving, og fremfører til slutt låtene på Rockheim Scene med et erfarent band i ryggen. På forhånd kan deltakerne velge blant et bestemt utvalg sanger.

Alder: 10 -16 år
Antall deltakere: 20 stk
Kl.10 – 15 (husk matpakke!)
Kr 400,-
Påmeldingsfrist 8.juni!

PÅMELDING TIL ALLE KURS:
http://rockheim.no/sommeruka-pa-rockheim

Frist: 8.juni

Annonser

Detaljer

Start:
20. jun 2017 kl 10:00
Slutt:
23. jun 2017 kl 15:00

Sted

Rockheim – Det nasjonale museet for populærmusikk
Brattørkaia 14
Trondheim, 7010 Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.