Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Bergen Viseforum: Siste torsdag i måneden – for låtskrivere, lyttere og formidlere

31. aug 2017 kl 19:30 - 23:00

Den siste torsdagen i kvar månad inviterer Bergen Viseforum til konsertkveld i kjellaren til Barbarista. Me har konsert med månadens inviterte gjester, og åpen scene for alle som har noko på hjartet. I haust skal me også ha eit “gitarhjørne”, der ein lidenskapeleg gitarsamlar let oss få sjå, høyra og vita noko nytt om ein gitar.

Me inviterar 1) dei som ynskejer å lytta til låter der teksten tel, og 2) dei som likar å formidla eller 3) å laga slike låtar. Me snakkar gjerne litt om låtane og låtskriving. Me åpner scenen også for ferske talent, slik at en skal koma i gang om ein ikkje er perfekt. Dei siste åra har me og hatt fleire låtskrivarkurs.

Dørene åpner kl 19.30 – 23.00
Konsert kl 20.00
Inngang: 100,- (50,- for ikkje-yrkesaktive) Dette gjelder om du er medlem – eller melder deg inn når du kommer. Dersom du ikke vil være medlem er prisen kr 200,-

Vi har to artister som gjester: Monica Eide og Atle Skaar.

Monica Eide eren ung låtskriver, som med gitaren som instrument skriver en egenartet (pop?) musikk med engelske og norske tekster. Opplevelsen vår er at hun har et internasjonalt format over seg. Hun har i det senere tonesatt noen av diktene til Aslaug Låstad Lyrgre (1910-1966).

Atle Skaar er formidler Atle er trubaduren som gjerne jobber brune pubber. Atle har en sterk integritet- han spiller kun den musikken han selv liker, og som han elsker å formidle. Han programerer gjerne trommer, bass og gitar, slik at han har med et lite “orkester”. Hvilke sanger synes han er gode låter? Hva er hans kriterier? Atle forteller om det, og synger noen sanger. I tillegg vil han vise frem en gitar i “gitarhjrønet”. Du kan lese mer om Atle i diskusjonen, og høre en låt.

Vil du være med på “Åpen Scene”?.
Kom og spill en sang eller to som du har laget, eller en som du syns er så fin! Vi krever ikke perfekt akkompanjement, sang eller ide. Vi ønsker at talenter på alle nivå skal få utvikle seg sammen.
Skriv gjerne i diskusjonen til dette arrangementet at du kommer og gjerne vil spille på åpen scene. Del en sang der om du vil. Så setter vi deg på listen når du dukker opp i døren!

Velkomen!
Skrevet av Nicolay Leganger

Annonser

Detaljer

Dato:
31. aug 2017
Tid
19:30 - 23:00

Arrangør

Bergen Viseforum

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.