Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Låtskriverforum: Liv Kreken med Vegard Iversen og åpen scene.

25. jan 2018 kl 19:30 - 23:00

Den siste torsdagen i kvar månad inviterer Bergen Viseforum til konsertkveld i kjellaren til Barbarista. Me har konsert med månadens inviterte gjester, og åpen scene for alle som har noko på hjartet.

GJESTEARTIST: LIV KREKEN OG VEGARD IVERSEN
Gjesteartister er artister innen ulike sjangre som er invitert for å inspirere klubbens skrivende medlemmer og lyttende publikum.

LIV KREKEN skriver tekster som kan være som små noveller med humoristiske innslag, servert over varme, fengende og overraskende melodivendinger. Hør bare på denne historien: https://www.youtube.com/watch?v=-A1UXV-ocFE.

VEGARD IVERSEN har akkurat signert med plateselskapet Tylden og er i ferd med å gi ut sitt tredje album. Songane hans blir samanlikna med Finn Kalvik, Di Derre, De Lillos og Postgirobygget sine.
Hør her: https://youtu.be/vOsP5Yu_Az0

På Barbarista kompar han også Liv Kreken

Tidligere har Vegard vært ettertraktet som gitarist innen flere sjangre som rock, blues, jazz og viser, og i flere år var Vegard å se land og strand rundt som musiker til andre artister (blant annet Liv Kreken). Hans eget materiale henter elementer fra alle sjangre som han har spilt innen, men blir oftest betegnet som Norsk Rock.

VELKOMMEN!
Me inviterar 1) dei som ynskejer å lytta til låter der teksten tel, og 2) dei som likar å formidla eller 3) å laga slike låtar. Me snakkar gjerne litt om låtane og låtskriving. Me åpner scenen også for ferske talent, slik at en skal koma i gang om ein ikkje er perfekt. Dei siste åra har me og hatt fleire låtskrivarkurs.

Dørene åpner kl 19.30 – 23.00
Konsert kl 20.00
Inngang medlemmer: 100,- (50,- for ikkje-yrkesaktive) Dette gjelder om du er medlem – eller melder deg inn når du kommer (Da kommer du “gratis” inn). Dersom du ikke vil være medlem er prisen kr 200,-

ÅPEN SCENE
Vil du være med på “Åpen Scene”?.
Kom og spill en sang eller to som du har laget, eller en som du syns er så fin! Vi krever ikke perfekt akkompanjement, sang eller ide. Vi ønsker at talenter på alle nivå skal få utvikle seg sammen.
Skriv gjerne i diskusjonen til dette arrangementet at du kommer og gjerne vil spille på åpen scene. Del en sang der om du vil. Så setter vi deg på listen når du dukker opp i døren!

Detaljer

Dato:
25. jan 2018
Tid
19:30 - 23:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1991736661108148

Sted

Barbarista,øvregaten 12
Bergen, Norway

Arrangør

Liv Kreken

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.