Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Siste Torsdag: Gjeste-artister og åpen scene i Bergen Viseforum

22. feb 2018 kl 19:30 - 23:00

Den siste torsdagen i kvar månad inviterer Bergen Viseforum til konsertkveld i kjellaren til Barbarista. Me har konsert med månadens inviterte gjester, og åpen scene for alle som har noko på hjartet.
I desember kjøper vi inn litt julesnop, og håper årets grjesteartister kommer innom og deler en sang.

GJESTEARTISTER
Gjesteartister er artister innen ulike sjangre som er invitert for å inspirere klubbens skrivende medlemmer og lyttende publikum. VI presenterer artisten er ca. 3 uker før. Merk på arrangementet at du kommer eller er interessert – så får du info med en gang vi legger det inn.

VELKOMMEN!
Me inviterar 1) dei som ynskejer å lytta til låter der teksten tel, og 2) dei som likar å formidla eller 3) å laga slike låtar. Me snakkar gjerne litt om låtane og låtskriving. Me åpner scenen også for ferske talent, slik at en skal koma i gang om ein ikkje er perfekt. Dei siste åra har me og hatt fleire låtskrivarkurs.

Dørene åpner kl 19.30 – 23.00
Konsert kl 20.00
Inngang medlemmer: 100,- (50,- for ikkje-yrkesaktive) Dette gjelder om du er medlem – eller melder deg inn når du kommer (Da kommer du “gratis” inn). Dersom du ikke vil være medlem er prisen kr 200,-

ÅPEN SCENE
Vil du være med på “Åpen Scene”?.
Kom og spill en sang eller to som du har laget, eller en som du syns er så fin! Vi krever ikke perfekt akkompanjement, sang eller ide. Vi ønsker at talenter på alle nivå skal få utvikle seg sammen.
Skriv gjerne i diskusjonen til dette arrangementet at du kommer og gjerne vil spille på åpen scene. Del en sang der om du vil. Så setter vi deg på listen når du dukker opp i døren!

Detaljer

Dato:
22. feb 2018
Tid
19:30 - 23:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/117419662380697

Sted

Barbarista,øvregaten 12
Bergen, Norway

Arrangør

Nicolay Leganger

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.