Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Rockheimkunnskap: Mari Boine

28. sep 2017 kl 20:00 - 22:00

Torsdag 28.september inviterer Rockheim til et dypdykk i den ikoniske artisten Mari Boines lange og rike karriere. I serien Rockheimkunnskap intervjues artisten før det blir en konsert på Rockheim Scene, og nå er tiden kommet til en helaften med Mari Boine.

Mari Boine er en fremtredende norsk-samisk artist, som er kjent for å ha modernisert samisk musikk ved å bruke elementer fra joiken, men også fra blant annet jazz, rock og andre folkemusikalske tradisjoner. Hun har vunnet flere Spellemannspriser og Nordisk Råds musikkpris, og hun ble i 2009 utnevnt til ridder av 1. Klasse av St. Olavs orden for “sitt allsidige kunstneriske virke”.
“Gula Gula” var hennes første debutplate, internasjonalt utgitt av Peter Gabriels Real-world Records. Albumet ble en stor suksess. Hun har siden det gitt ut 9 solo-album, nylig slapp hun “See the Woman”, sitt første album på engelsk.
I 2015 ble Boine innlemmet i Rockheim Hall of Fame.

28/09/17
Rockheim Scene kl.20.00
Billetter kjøpes på Hoopla.no
390,- + avgift

Velkommen til en helt spesiell kveld med Mari Bone på Rockheim!

(Foto: Gregor Hohenberg)

Detaljer

Dato:
28. sep 2017
Tid
20:00 - 22:00

Sted

Rockheim – Det nasjonale museet for populærmusikk
Brattørkaia 14
Trondheim, 7010 Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.