Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Rockheimkunnskap: Folque

29. apr 2017 kl 19:30 - 23:00

Folque logo

Legendariske Folque er igjen tilbake, for siste gang:
I 2014 og 2015 spilte det norske folkrock-bandet Folque to sagnomsuste comebackkonserter på Rockefeller og John Dee. Publikum har ropt på mer i tiden etter, og derfor gjør bandet to eksklusive intimkonserter i 2017: lørdag 25. mars på John DEE i Oslo og lørdag 29. april på Rockheim i Trondheim. Konserten i Trondheim blir Folque’s aller siste.

Billettsalget startet fredag 28. oktober.
Billetter til Folque på Rockheim:
https://rockheim.hoopla.no/sales/2826596750/

Bandet opplevde suksesser og fiaskoer, og historien til dette nyskapende bandet inneholder ikke bare et gjennombrudd for bandet, men kanskje også for Norges musikalske dannelse. 70-tallets mystiske slør henger tungt over historien, som innbefatter små og store opplevelser; produsenter med dekknavn, heseblesende reiser, forsvinninger, oppløsninger, gjenforeninger, konsertfiaskoer og suksesser med stjernestatus på svenske festivaler.

Folque har vært intenst opptatt av og inspirert av amerikansk, britisk og norsk rock og folkemusikk. De har dedikerte fans som har hengt med siden begynnelsen av 70-tallet, i tillegg til en stadig økende interesse fra de helt unge musikkinteresserte. Etter at bandet la opp har de inspirert store navn i den norske black metal-skogen og poplære progrockband, som svenske Opeth.

I dag består Folque av Lisa (Helljesen) Ormestad (vokal), Lars Helljesen (gitar), Øyvind Rauset (Fele), Morten Bing (oktavmandola/dulcimer/banjo/gitar), Trond Øverland (bass) og Alexander Lindbäck (trommer).

På Rockheim får du både intervju med bandet om deres rikholdige historie, og en fullblods konsert!

 

Publ 14. nov. 2016.

Annonser

Detaljer

Dato:
29. apr 2017
Tid
19:30 - 23:00
Hendelse Tags:
,

Sted

Rockheim – Det nasjonale museet for populærmusikk
Brattørkaia 14
Trondheim, 7010 Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.