Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Robert Moses & the Harmony Crusaders – Minikonsert og signering!

17. feb 2018 kl 14:00 - 14:30

Robert Moses and the Harmony Crusaders slipper andreplata «Plutonic Friends» løs på verden den 9. februar, og en drøy uke etterpå kan du oppleve et utvalg låter fra plata live på Big Dipper. Forventningene til albumet er store og singlene som har kommet i forkant har fått strålende anmeldelser, radiorotasjon på NRK og blitt inkludert på flere populære Spotify-lister.

I september 2013 ga Robert Moses and the Harmony Crusaders ut albumet Self-Developing Country på Voices of Wonder Records. Albumet fikk veldig gode anmeldelser, deriblant 5 i Dagbladet og terningkast 6 i Firdaposten. Det endte også opp i flere Top Ten lister for 2013, som inkluderte Dagbladets liste, i tillegg til at albumet vant prisen for Best Alternativ Country Album of the Year fra Independent Music Awards i USA.

Robert Moses and the Harmony Crusaders turnerte i Norge og var på spillelisten til NRK Østfold med singelen ‘Take a Look at My Heart, Today’, i tillegg til at bandet fikk airplay gjennom en rekke andre kanaler i Norge. I februar 2016 varmet opp Robert for Mark Olson av the Jayhawks på en turne av Norge.

Robert Moses and the Harmony Crusaders laget deres neste skiva hos Subsonic Society Studios med Anders Møller, kjent fra Kåre and the Cavemen and Euroboys, og Spellemannspris nominerte Torgeir Waldemar som co-produsenter. Albumet skal gis ut i 9. februar 2018 og et par singler ble sluppet i høsten 2017 som har fått utmerkede anmeldelser og airplay og har vært inkluderte i en rekke av Spotify playlister.

Medlemmer av the Harmony Crusaders spiller eller har spilt med Tommy Tokyo, Midnight Choir, Sivert Høyem og Lucky Lips blant annet.

Om du ikke har mulighet til å komme så kan signerte plater bestilles her: http://bigdipper.no/vinyl/pop_rock/lp/robert-moses-and-the-harmony-crusaders-plutonic-friends-lp-vow232lp-p0000043630

Detaljer

Dato:
17. feb 2018
Tid
14:00 - 14:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/152272918886261

Sted

Platebutikken Big Dipper
Møllergata 1
Oslo, 0179 Norway

Arrangør

Robert Moses

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.