Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Releasekonsert: Ohnesorg // Folkehelsa

22. mar 2018 kl 20:30 - 23:00

150kr

I anledning lanseringa av albumet Sanger for rastløse inviterer vi til releasekonsert med Ohnesorg på Cafeteateret torsdag 22. mars. Support: Folkehelsa. 

Cc: 300,- med LP // 150,- uten LP.

Ohnesorg spiller akustisk musikk med politisk relevans og tekster som vil si noe. Debutalbumet Sanger for rastløse inneholder tolkninger av alt fra kampsanger fra den spanske borgerkrigen, via tonesatte dikt av Jens Bjørneboe, til amerikansk riot grrrl punk – det hele pakket inn i Ohnesorgs særegne, lavmælte og melodiske lydbilde. Plata løftes ytterligere av fire av gruppas egne låter. Rudolf Terland Bjørnerem og Jenny Berger Myhres lydhøre gitar- og klarinett-arrangementer, Martin Ulvins suggererende perkusjon på kalabash, samt Elida Høegs jordnære og utilgjorte vokal, har gjort Sanger for rastløse til en fargerik forundringspakke av et album. Coveret er laget av tegneserieskaper Esben Titland (bildet).

Etter å ha ulma i undergrunnen en tid, har Folkehelsa sprunget fram fra bakgatene i hovedstaden. Musikken spenner fra nytolkninger av tradisjonelle folketoner, til egenkomponerte låter med friske tekster og et tilhørende snev av nordnorsk sarkasme. I samspillet mellom bassriff, vokalharmoniar og fiolinspill, skaper Folkehelsa et vidtfavnende uttrykk, der det lekande og alvorlige fra byhverdagen møtes.

Albumet Sanger for rastløse kan allerede nå forhåndskjøpes, for eksempel hos Tiger eller Platekompaniet.

Detaljer

Dato:
22. mar 2018
Tid
20:30 - 23:00
Kostnad:
150kr
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1969839533335412

Sted

Cafeteateret
Hollendergata 8
Oslo, Oslo Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
http://nordicblacktheatre.no

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.