Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Rampelys: Kinè Kaborg & Lakameis på Herr Nilsen

29. aug 2016 kl 21:00 - 23:00

Lakameis hadde sitt utspring i et tomannsband på Ås (Universitetet) 2013. Det eskalerte fort fra visesang til bryllups- og arrangementsband. De fikk fort sansen for flerstemt sang i takt med bandforøkningen høsten 2014 og vår/sommer 2015. Samtidig meldte behovet seg for trommis og elektriske gitarer i forbindelse med en oppvarmingsjobb for Hellbillies sommeren 2015.

Deretter har det gått slag i slag med skriving av egne låter i retning av et mer rocka lydbilde. Utskiftninger av medlemmer fra det opprinnelige “Gøsse & Teddy Band” har med tiden endret bandet til rockebandet Lakameis slik det fremstår i dag. På mandag blir det mye egetskrevet materiale, samt noen cover fra band som har inspirer oss mye. Rimelig 50/50 ?så ikke publikum skal kjede seg!

Kiné Kaborg er en norsk sangskriver og gitarist som er kjent for en akustisk lyd med røtter i norsk folkemusikk med en moderne tvist. Dette er en artist med sanger om livet, kjærligheten, kvinner, papp og sand med rester av skjell. Og én sang som handler om en liten rosa gris med hvite vinger.

Rampelys er et samarbeidsprosjekt mellom Østkanten Bluesklubb og Herr Nilsen. Dette er en konsertserie der unge og nye artister skal få vise seg fram. Konsertene har vært avviklet på ulike scener i Oslo de siste årene, men fra 2016 er Herr Nilsen blitt fast vertskap for arrangementet.
Det arrangeres en konsert i måneden. Vi vil presentere 2 band hver kveld, hovedsakelig i blues- og rocksegmentet. Det tilbys ikke honorar, men det bør være en fin anledning for å vise seg fram for Oslo-publikummet. Vi vil ha gratis inngang slik at flest mulig kommer og får med seg artistene. Klubben og Herr Nilsen vil drive en aktiv markedsføring av konsertene.

Herr Nilsen, Oslo  kl 21.

 

Publ. 26. aug. 2016.

Detaljer

Dato:
29. aug 2016
Tid
21:00 - 23:00
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
, ,

Sted

Herr Nilsen
Cj Hambrosplass 5
Oslo, 0164 Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.