Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Paul Bernard på Bergen Viseforum

29. jun 2017 kl 19:30 - 23:00

Den siste torsdagen i kvar månad inviterer Bergen Viseforum til konsertkveld i kjellaren til Barbarista. Først får me konsert med månadens inviterte gjest før me etterpå sparker i gang åpen scene for alle som har noko på hjartet. Kveldens hovedgjest er Paul Bernard, som stiller med bandet sitt.
Velkommen!

Dørene åpner kl 19.30
Konsertstart kl 20.00
Inngang: 100,- (50,- for ikkje-yrkesaktive)

Paul Bernard:
Paul Bernard er en låtskriver og musiker fra Askøy. For mange er han kjent som produsent, men han gir også ut egne låter. Han har gitt ut flere album der det seneste i rekken er “En ny side” fra 2015. I år blir det to større utgivelser så det er bare å følge med. Lydbildet er preget av en allsidig musikalsk bakgrunn og interesser; organiske elementer, tydelige melodier og passende stemninger der tekstene skal stå i sentrum. Det kan være tøft, progressivt og massivt, eller lett, melodiøst og poppete. Denne kvelden byr han på mer intime og nedstrippede versjoner av låtene sine. Denne kvelden blir han backet av Alf Borge (vokal/gitar), John Inge Melve Ellingsæter (gitar) og Kenny Larsen (trommer/perk).

Annonser

Detaljer

Dato:
29. jun 2017
Tid
19:30 - 23:00

Sted

BarBarista
Øvregaten 12
Bergen, 5003 Norway

Arrangør

Bergen Viseforum

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.