Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Øystein Munz releasekonsert Palace Grill

5. nov 2019 kl 20:00

Øysten Munz CD-omslag

Trubaduren Øystein Munz har nettopp sluppet albumet Drivgods, Rekved – og det feires med en konsert i baren på Palace Grill, Solligata 2 (rett nedenfor Solli Plass og Nasjonalbiblioteket) i kveld 5. nov kl 20.

Han har med seg Øyvind Rauset på fiolin på noen låter.

Øystein Munz, kjent fra visekonserter og hovedstadens åpne scener gjennom en årrekke (og tidligere leder i viseklubben Nye Skalder), slipper nå sitt debut-album Drivgods, Rekved. Her har han samlet tolv sanger fra en omfattende katalog. Alle tekster og melodier er skrevet og komponert av Øystein Munz.

Albumet er forankret i en forkjærlighet for den særegne nordiske visen, samt i et åpent sinn og øre for anglo-amerikansk folkrock og europeiske tradisjoner. Et bindeledd til artister som Alf Prøysen, Leonard Cohen og Nick Drake?

Med akustisk gitar langt fremme i lydbildet, kommer ulike aspekter av Øystein Munz’ egenart som tekstforfatter og musiker til uttrykk: Betraktninger om livet, havet, døden og kjærligheten i en sorgmunter, lett melankolsk innpakning.

Lydbildet er et resultat av et samarbeid med musikeren og lydteknikeren Gunnar Kjellsby.  Blant øvrige gjestemusikere nevnes spesielt Øyvind Rauset på fiolin.

Publ.: 5. nov 2019.

 

Detaljer

Dato:
5. nov 2019
Tid
20:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Palace Grill
Solli gt 2
Oslo,Norge
+ Google-kart

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.