Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Ohnesorg på Tronsmo: Intervju, konsert og signering

20. mar 2018 kl 17:00 - 19:00

Gratis

I anledning lanseringa av albumet «Sanger for rastløse» inviterer vi til et møte med Ohnesorg i Norges beste bokhandel, Tronsmo. Redaktør i Manifest Tidsskrift, Ellen Engelstad intervjuer bandet før det blir mini-konsert og signering. Vi serverer frukt og sprudlevann.

Ohnesorg spiller akustisk musikk med politisk relevans og tekster som vil si noe. Debutalbumet Sanger for rastløse inneholder tolkninger av alt fra kampsanger fra den spanske borgerkrigen, via tonesatte dikt av Jens Bjørneboe, til amerikansk riot grrrl punk – det hele pakket inn i Ohnesorgs særegne, lavmælte og melodiske lydbilde. Plata løftes ytterligere av fire av gruppas egne låter. Rudolf Terland Bjørnerem og Jenny Berger Myhres lydhøre gitar- og klarinett-arrangementer, Martin Ulvins suggererende perkusjon på kalabash, samt Elida Høegs jordnære og utilgjorte vokal, har gjort Sanger for rastløse til en fargerik forundringspakke av et album. 

Albumet kan allerede nå forhåndskjøpes, for eksempel hos Tiger eller Platekompaniet.

Detaljer

Dato:
20. mar 2018
Tid
17:00 - 19:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategorier:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1991353781126143/

Sted

Tronsmo Bokhandel
Universitetsgata 12
Oslo, 0164 Oslo Norway
+ Google Map

Arrangør

Plateselskapet No. 13
Telefon:
92691142
Epost:
brage.aronsen@gmail.com
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/plateselskapetno13

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.