Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Nikki Oniyome & Herr Pedersen // Ila Brainnstasjon

4. mar 2018 kl 18:00

Gratis

Nikki Oniyome
04.03.18 gjester vokalisten i trioen Nikki Oniyome Ila Brainnstasjon. Nikki Oniyome er opprinnelig et indie-elektronika (indietronica) prosjekt startet i 2016 med referanser til Portishead, Laleh og Lana Del Rey. De gav ut sin første singel ”Her Heart Belongs To Daddy” i 2017, etterfulgt av singelen ”Lady Be Trueful” i Januer 2018. På Ila Brainnstasjon denne kvelden blir det imidlertid ett helakustisk sett med gitar og vokal.

Herr Pedersen
Ben Pedersen er låtskriver, vokalist og gitarist i det norskspråklige indie-bandet Herr Pedersen. De gav ut sitt andre album ”Mellom Linjene” høsten 2017 på FAJo Music Records. Singlene ”Muse” og ”Ser Deg Ikke” er listet på radiostasjoner rundt om i hele landet. ”Muse” fikk rosende omtale i musikkmagasinet Scoopet.net, og ble sammenliknet både med Dum Dum Boys og De Lillos. Han spiller jevnlig, både med bandet og alene med gitar og vokal, og flere og flere har begynt å legge merke til hans stemningsfulle konserter med sjel og substans. Musikk og musikkvideoer finner du blant annet på Spotify og på Youtube.

Detaljer

Dato:
4. mar 2018
Tid
18:00
Kostnad:
Gratis
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/512343459152848/

Sted

Ila Brainnstasjon
Ilevollen 32b
Trondheim, 7018
+ Google Map
Hjemmeside:
www.ilabrainnstasjon.no

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.