Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Naustet viseklubb, Tom Roger Aadland

13. jun 2017 kl 20:30 - 22:00

“Som Dylan kan Aadland med nokre enkle, suggestive fra­sar teikne opp ein augneblink og lade han med noko som får han til å verke avgjerande.” Skreiv Dag og Tid om plata Rapport fra grensehotell med Aadland sine egne låter. Og nettopp Bob Dylans tekster er fokus når han gjendikter Bob Dylan på plata “Blondt i Blondt.” Den har fått pressa til å gå varm med følgende kritikker. «Tom Roger Aadland får det til å høres ut som han nettopp har skrevet Bob Dylans 50 år gamle sanger selv» – Dagsavisen

“Suveren nynorsk utgave av Bob Dylan-klassiker…De avanserte tekstene er gjendiktet med utrolig fin hånd, så uanstrengt at man skulle tro nynorsk var Dylans naturlige morsmål…En triumf både for Dylan som komponist – og for Aadland som fortolker” – Dagbladet.

Enten du er en av de flere tusen Dylan-fanatikerne eller er nysgjerrig på hvorfor folk fortsatt er så opptatt av denne fyren 50 år etter, så må du kaste deg rundt dersom du skal få tak i en av de 65 billettene som legges ut til denne konserten.

Dørene åpner 19.30, Tom Roger begynner å spille kl 20.30.
Billetter kr 200 + avg. Se link over.

Annonser

Detaljer

Dato:
13. jun 2017
Tid
20:30 - 22:00

Sted

Naustet viseklubb
Langkaia 1
Oslo, Norway

Arrangør

Naustet Viseklubb

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.