Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Naustet viseklubb; Midnattskonsert med Klara og Ohnesorg

18. aug 2017 kl 23:00 - 19. aug 2017 kl 01:00

Naustet viseklubb inviterer til noe som lover å bli en fantastisk trivelig midnattskonsert med Klara og Ohnesorg førstkommende fredag. Da deres orginale venue måtte kansellere slenger vi oss rundt i siste liten og ønsker alle som en velkommen mot skarve 100,- CC i døra.

Klara gjør viseinspirerte covers av allerede fantastiske låter. Med sine lavmælte, men drivende tolkninger og flerstemte harmonier forteller de et fargespill av historier med nerve og tæl.

Ohnesorg spiller subversiv visesang, med fokus på sanger som vil si noe. Sanger som er fengende og fine, og som samtidig forteller noe om samfunnet vi lever i. Det kan være historier om Oslo slik det en gang var, husokkupasjoner, desertører, forbudt kjærlighet, drømmer om en verden uten grenser eller tapte revolusjoner.

Ohnesorg betyr “sorgløs” og er hentet fra den vesttyske studenten Benno Ohnesorg. Han ble skutt og drept av en sivilkledd politimann på sin første demonstrasjon i Berlin 1967.

https://ohnesorg.bandcamp.com

Annonser

Detaljer

Start:
18. aug 2017 kl 23:00
Slutt:
19. aug 2017 kl 01:00

Sted

Naustet
Langkaia 1
Oslo, Norway

Arrangør

Naustet

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.