Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Naustet viseklubb m/ Elona Planman

1. okt 2017 kl 20:00 - 21:30

Tross sine 28 år har svensken Elona Planman mange hundre konserter på baken, og lever for, og av, å vrenge sjela si for konsertpublikum i hele Norden. Hun har blitt norgesvenn gjennom sin #evighetsturné og har mer erfarring fra bygde-Norge enn nordmenn fleste i 20-åra. Spikkestad, Elverum, Mandal og Nesodden er blitt faste turnéstopp, så nå er vi veldig glad for å få presentert henne i de beste omgivelser på Naustet Viseklubb.

Elona Planman synger egne viser inspirert av Bob Dylan, Allan Edwall og Cornelis Vreeswijk. Med hjertet i punken skriver hun skarpe og samfunnsengasjerte sanger om vår tid. Hun synger på deg gåsehud, og trakterer munnspil og gitar så du får bakoversveis.

Dette er framtida for den svenske visan. Ikke gå glipp av den. Elona slipper nytt album og de som kommer på konserten er i følge henne “det andra stället i världshistorien som får se den färska vinylen”.

Detaljer

Dato:
1. okt 2017
Tid
20:00 - 21:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1100634840070860

Sted

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway Norway

Arrangør

Naustet viseklubb

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.