Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Naustet viseklubb m/ Christian Meaas Svendsen – AVIN

10. okt 2017 kl 20:00 - 21:30

Selve tittelen Avin er et kurdisk pikenavn og betyr kjærlighet. Det sentrale temaet på albumet er den ufullendte kjærligheten, og tekstene og musikken beskriver Svendsens følelser og refleksjoner i forholdets turbulente faser. Savn, anger og fortvilelse er gjennomgående temaer, men oppi det hele skimtes også håp og en slags underliggende positivisme.

Selve musikken henter inspirasjon fra tidlig amerikansk samtidsmusikk, moderne nordisk improvisasjonsmusikk og ulike visetradisjoner. Resultatet er blitt en noe mykere utgave av den moderne samtidsmusikken, en litt strengere versjon av improvisert musikk/jazz, og en mer løsrevet måte å presentere konvensjonelle tekster på.

Dette er kreativ musikk med sunn tyggemotstand presentert på en oppriktig, overbevisende og personlig måte. Sammen med filmskaper André Løyning skal det også lages en musikkvideo til albumet. Videoen gjøres som en one-take, og blir en sammenhengende video som utfordrer skjæringspunktet mellom kortfilm, musikkvideo, kunstfilm og fortellende film. Den utfordrer vår tids konsum av visuelle inntrykk og liten tålmodighet, og prosjektet er et lite opprop mot at musikkvideo som kunstform ikke må la seg sluke av kommersielle krefter og tabloide formater.

Christian Meaas Svendsen er normalt å finne som bassist, bandleder og sidemann i en rekke kreative prosjekter både innenlands og utenlands, men i dette prosjektet spiller han gitar og synger sine egne tekster på norsk. Denne kvelden får vi presentert både filmen med innspilt musikk samt en live-versjon av platas andre halvdel i en litt annerledes tapning enn den produserte versjonen. Christian har med seg Espen Reinertsen på saxofon og Adrian Løseth Waade på fiolin.

Detaljer

Dato:
10. okt 2017
Tid
20:00 - 21:30
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/273909249775480

Sted

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo, Norway Norway

Arrangør

Naustet viseklubb

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.