Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Naustet viseklubb: Lisa Skoglund

27. nov 2018 kl 19:00 - 22:00

170kr
Hver uke inviterer vi viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.
 
Konsertstart: 20.00
CC:
Ordinær: 170kr
Viseklubbmedlem: 120kr
 
Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem
 
27. November:
Lisa Skoglund er født og oppvokst i Tromsø. I 2011 flyttet hun til Oslo for å ta bachelor i populærmusikk ved Nordisk Institutt for Scene og Studio, med vokal som hovedinstrument. Allerede første året i hovedstaden fant hun band, og jobbet kontinuerlig med eget musikkuttrykk ved siden av utdannelsen. I 2013 ble hun tildelt Festspillene i Nord-Norges turnéstipend og la ut på norgesturné. Våren 2014 ga hun ut EP-en «Alt Vi Ikke Sir». I denne perioden spilte Skoglund på bl. a Buktafestivalen, Parkteateret, Josefines Visescene, Driv og Kulturkirka Jakob.
 
Lisa Skoglund har de siste to årene skrevet låter fra sin base i Tromsø. I den kreative prosessen har hun knyttet til seg produsent Are Simonsen og dyktige musikere. Fra våren 2017 har Skoglund spilt små konserter rundt omkring i Nord-Norge og slapp tidligere i år EP-en «Falle Der Æ Står» med singelen «Hjertefyll» som har rotert på NRK P1 og har over 70.000 streams på Spotify.
 
Lisa er en autentisk låtskriver som forteller historier om det uforløste mellom mennesker og tar oss trygt innpå følelser vi sjelden tørr å stå i. Skoglund pakker det hele elegant inn i et lekent poplandskap.
 
Naustet viseklubb høsten 2018:
29. November: Ingeborg Oktober
4. Desember: Hemmelig artist!

Detaljer

Dato:
27. nov 2018
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
170kr
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://salt.ticketco.events/no/nb/e/naustet_viseklubb_lisa_skoglund

Sted

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo,NorwayNorway
+ Google-kart

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.