Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Naustet Viseklubb: Kaia Huuse & Frode Johansen

6. nov 2018 kl 19:00 - 22:00

220kr
Hver uke inviterer SALT Art – Music viseartister inn i intime Naustet. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.
 
Konsertstart: 20.00
CC:
Ordinær: 220kr
Viseklubbmedlem: 180kr
 
Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem
 
6. november:
To av Norges fremste visesangere slår seg sammen.
 
I #WeToo tar visesangerne Kaia Huuse og Frode Johansen pulsen på livet. Enten det er det indre livet eller det ytre. Bevæpnet med gitarer og med ordet i sin makt tar de to etablerte artistene med publikum på en reise gjennom humor, satire, kjærlighet, sorg og savn.
 
Det blir halvannen time i godt selskap der god fortellerkunst og god musikk står i fokus. Fra to artister som kan håndverket!
 
Kaia Huuse:
«Vever, sukkersøt og skjør som Lisa Ekdahl, men ord så kraftige og rå som en dampveivals på en regnværsdag» – slik beskrev Hamar Dagblad Kaia Huuse første gangen.
Idag er Huuse er en av norges mest kjente artister innen singer/songwriter-tradisjonen. I år feirer hun 20 år som plateartist.
Hun har gitt ut 10 soloskiver, fått en Spellemannpris og skrev blant annet musikken til barnesuksessen «Nifse Nella», av Fredrik Skavlan og Unni Lindell. I 2016 ga hun ut sin første diktbok «En liten bok om kjærlighet», som ble fulgt opp av vidsomsordboka «Noen må være i’en under prikken også» i 2017. I tillegg har Huuse det siste året markert seg som fast spaltist i Ringsaker Blad og diverse magasiner, hun var også redaktør av antologien «Ren Jul» på Cappelen Damm.
 
Frode Johansen:
Med sitt eminente gitarspill, fengende melodier og treffsikre tekster har Frode Johansen blitt kalt «den norske visesangens arveprins».
Han gjør 100 konserter i året, spilles mye på radio og seiler opp til å bli den fremste arvtakeren etter Lillebjørn Nilsen- generasjonen.
Frode Johansen er profilert artist på den norske radiokanalen Ordentlig Radio drevet av Øystein Sunde og Tor Andersen og han har vært grundig omtalt på NRK P1 i programmer som Norsk på Norsk og Kveldsåpent.
Han har spilt for et fullsatt Chat Noir med sin «Elvis På Norsk»-forestilling, og han har deltatt på programmet Låtskriver’n sammen med artister som Unni Willhelmsen, Thom Hell, Bare Egil Band og Daniel Kvammen.
Han har nylig gitt ut låtene «Trøstevise Til Therese Johaug» og ikke minst «DAB» som fikk kommentarfeltene til å koke. Han siste album; «For Sånne Folk Som Dere» fikk 5 i Romerikes Blad som mente albumet var hans beste så langt

Detaljer

Dato:
6. nov 2018
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
220kr
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
https://billetto.no/no/e/naustet-viseklubb-kaia-huuse-frode-johansen-billetter-297030/

Sted

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo,NorwayNorway
+ Google-kart

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.