Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Naustet viseklubb: Ingeborg Oktober

29. nov 2018 kl 19:00 - 22:00

170kr
Hver uke inviterer vi viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.
 
Konsertstart: 20.00
CC:
Ordinær: 170kr
Viseklubbmedlem: 120kr
 
Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem
 
29. November:
Ingeborg Oktober slipper albumet Skjømmingsboka i november, og skal i den forbindelse ut på turne i overgangen november til desember. Ingeborg (f.1994) synger nordnorske låter i pop, rock og visesangsform.
 
Singelen Skjømming ble sluppet i juni og fikk svært god kritikk i bl.a. Feedback (les mer). Debutalbumet Hjerteræk (2014) fikk terningkast 5 i VG og resulterte i spillejobber på blant annet By:larm, Trondheim Calling og Trænafestivalen. Ingeborg har blitt kjent som en dyktig tekstformidler og det nye albumet har blitt skrevet med stipend fra Tekstforfatterfondet.
 
Ingeborg har siden 2015 turnert nasjonalt og internasjonalt som frontfigur i det audio-visuelle bandet Likholmen med blant andre Stefan Sundström og Erling Ramskjell. Bandet har gitt ut en rekke låter og skiver, og gjorde bestillingsverket Northern Soul for Varangerfestivalen i august i år.
 
«Når musikken går fra ganske bra til briljant, får man allikevel et lite sjokk. (…) Evnen til å lage iørefallende musikk som også er uforutsigbar er sjelden.» (Helge Skog, Feedback)
 
“Når Ingeborg synger, så hører du på”. (Rune Slyngstad, AN)
 
Foto: Gry Dahl
 
Naustet viseklubb høsten 2018:
4. Desember: Hemmelig artist!

Detaljer

Dato:
29. nov 2018
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
170kr
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
https://salt.ticketco.events/no/nb/e/naustet_viseklubb_ingeborg_oktober

Sted

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo,NorwayNorway
+ Google-kart

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.