Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Naustet viseklubb, hver tirsdag

23. mai 2017 kl 20:30 - 22:00

Konsert på Naustet viskelubb hver tirsdag den kommende måneden. Kjøp billett for alle 4 for kun 400 kr (600 kr ordinærpris)

23. mai 2017

Tross sine 28 år har svensken Elona Planman mange hundre konserter på baken, og lever for, og av, å vrenge sjela si for konsertpublikum i hele Norden. Hun har blitt norgesvenn gjennom sin #evighetsturné og har mer erfarring fra bygde-Norge enn nordmenn fleste i 20-åra. Spikkestad, Elverum, Mandal og Nesodden er blitt faste turnéstopp, så nå er vi veldig glad for å få presentert henne i de beste omgivelser på Naustet Viseklubb.

Elona Planman synger egne viser inspirert av Bob Dylan, Allan Edwall og Cornelis Vreeswijk. Med hjertet i punken skriver hun skarpe og samfunnsengasjerte sanger om vår tid. Hun synger på deg gåsehud, og trakterer munnspil og gitar så du får bakoversveis.

Dette er framtida for den svenske visan. Ikke gå glipp av den.

Dørene åpner 19.30, Elona går på 20.30.

_______________________________

30. mai 2017

Rasmus Rohde fra Rasmus og Verdens Beste Band har i mange år gledet store og små barn over det ganske land. Han har mottatt flere Spellemannspriser, kulturpriser og stipend for sitt arbeid som musiker og dramatiker. Med plata Mordballader markerte han seg også med viser som ikke passer for barn. Disse galgevisene ble skrevet til de som skulle henges eller halshugges for sine forbrytelser. I god Game of Thrones-ånd fortelles det historier om incest, sjalusidrap og hevndrap. Rohde tonesatte og arrangerte de til å bli fengslende historier hvor man virkelig kan føle de dødsdømte sin anger før de dømmes til evig fortapelse. Denne lyse sommerkvelden tar Rohde med seg Kriss Stemland og Erlend Smalås. Bandet trekker lett fulle hus i Trondheim, men er sjelden innom Oslo. Dette er en sjelden sjanse for Oslo-folk på Naustet Viseklubb.

Dørene åpner 19.30, Rasmus og gutta går på 20.30.

_______________________________

6. juni 2017

“Som Dylan kan Aadland med nokre enkle, suggestive fra­sar teikne opp ein augneblink og lade han med noko som får han til å verke avgjerande.” Skreiv Dag og Tid om plata Rapport fra grensehotell med Aadland sine egne låter. Og nettopp Bob Dylans tekster er fokus når han gjendikter Bob Dylan på plata “Blondt i Blondt.” Den har fått pressa til å gå varm med følgende kritikker. «Tom Roger Aadland får det til å høres ut som han nettopp har skrevet Bob Dylans 50 år gamle sanger selv» – Dagsavisen

“Suveren nynorsk utgave av Bob Dylan-klassiker…De avanserte tekstene er gjendiktet med utrolig fin hånd, så uanstrengt at man skulle tro nynorsk var Dylans naturlige morsmål…En triumf både for Dylan som komponist – og for Aadland som fortolker” – Dagbladet.

Enten du er en av de flere tusen Dylan-fanatikerne eller er nysgjerrig på hvorfor folk fortsatt er så opptatt av denne fyren 50 år etter, så må du kaste deg rundt dersom du skal få tak i en av de 65 billettene som legges ut til denne konserten.

Dørene åpner 19.30, Tom Roger begynner å spille kl 20.30.

______________________________

13. juni 2017

Erlend Ropstad avsluttet 2016, hans beste konsert-år til nå, med å spille for 5000 personer på Øya, samt opptreden på Kilden Konserthus i Kristiansand og strømløst på Rockefeller. Dette var et år hvor han faktisk ikke ga ut et album, slik han har gjort hvert år den siste tiden. I 2017 er det blanke ark, mange nye låter, soloturné fra Longyearbyen til Sørlandet og ny plate mot slutten av året. Erlend Ropstad har blitt en av landets mest særegne låtskrivere og tekstforfattere, og får stadig et større publikum. Ropstad lager urolige viser som lett beveger lytteren, og er en kritikerrost publikumsyndling. Musikken hans passer like godt med fullt band og vreng-gitar på Øya som alene med gitar på Naustet. Ropstad sin konsert på Kampen Bistro i mars ble raskt utsolgt og det blir det fort her på Naustet Viseklubb også, hvor kun 65 billetter legges ut for salg.

“Erlend Ropstad gir menn med langt hår og skjegg og formidlingsangst et nødvendig ansikt” – VG

Dørene åpner 19.30, Erlend begynner å spille kl 20.30

Annonser

Detaljer

Dato:
23. mai 2017
Tid
20:30 - 22:00

Sted

Naustet viseklubb
Langkaia 1
Oslo, Norway

Arrangør

Naustet Viseklubb

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.