Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Naustet viseklubb: Dan Fägerquist

16. okt 2018 kl 19:00 - 22:00

170kr
Hver uke inviterer vi viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.
 
Konsertstart: 20.00
CC:
Ordinær: 170kr
Viseklubbmedlem: 120kr
 
Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem
 
16. Oktober:
I høst drar den svenske sangeren Dan Fägerquist på turné med sine egne låter. Fägerquist har tidligere gitt ut to album med den russiske visesangeren Vladimir Vysotskijs tekster og spilt flere kritikerroste turnéer i Norden og Europa. Med den nystartede KRÅKORKESTERN slipper han nå sin egen musikk på sin eget måte, men med en tone som minner om de virkelig store.
 
«Jeg ved ikke hvordan jeg havde tænkt mig at han skulle se ud. Bare ikke sådan. Og da han gik op på scenen så han så lille og spinkel ud. Han så bestemt ikke voksen nok ud til at fortolke så voldsomme tekster. Stilfærdigt slog han de første akkorder an på sin guitar og med det samme beherskede han rummet og os alle sammen. Med en nerve og glød, det en øjeblik dirrende og sitrende, det andet voldsomt og brutalt sang han det første nummer til ende» – FV (DK)
 
Naustet viseklubb høsten 2018:
23. Oktober: Lars Fredrik Beckstrøm
26. Oktober: Pauline Östgård
30. Oktober: Doddo
6. November: Frode Johansen og Kaja Huuse
7. November: Marja Mortensson
13. November: Moddi
20. November: Benny Borg
27. November: Lisa Skoglund
29. November: Ingeborg Oktober
4. Desember: Hemmelig artist!

Detaljer

Dato:
16. okt 2018
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
170kr
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://salt.ticketco.events/no/nb/e/naustet_viseklubb_dan_fgerquist

Sted

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo,NorwayNorway
+ Google-kart

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.