Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Naustet viseklubb: Benny Borg

20. nov 2018 kl 19:00 - 22:00

170kr
Hver uke inviterer vi viseartister inn i intime Naustet på SALT. I varmen fra vedovnen framføres det tekster for et lyttende publikum rett utenfor Operaen, i hjertet av Oslo.
 
Konsertstart: 20.00
CC:
Ordinær: 170kr
Viseklubbmedlem: 120kr
 
Som medlem av Naustet Viseklubb får du avslag på alle Naustet Viseklubb-konserter. Meld deg inn her: bit.ly/NaustetViseklubbMedlem
 
20. November:
Benny Borg er mer enn fjasete humor med Dizzie Tunes og gamle schlagers. Det kritikerroste albumet Den Største Reisen, med backingbandet Number Seven Deli, har fått enhver Cash-elskende plateanmelder til å rystes av følelser.
 
I Naustet får vi både slagerne, med de iørefallende melodiene og enkle men følsomme tekstene, kommer som perler på en snor: En spennende dag for Josefine, Den store dagen, Balladen om Morgan Kane, I love Norwegian country, God morgen min kjære og mange, mange flere. Men dette i tillegg til nye låter fra hans siste album.
 
Et gjenhør med Bennys egne låter minner oss om hans genuine evne til å kombinere iørefallende melodier med tekster, som med sin enkelhet, følsomme og litt skarpe observasjoner, treffer oss alle.
 
Hans allsidighet gjør det vanskelig å plassere ham i en bestemt kategori – Benny Borg står for noe eget og helt unikt innen norsk underholdningsmusikk!
 
Med godlynt selvironi forteller Benny også små anekdoter fra sin barndom i Sverige og muntre historier om artistlivet, alt akkompagnert av gitaren.
 
Gjennom denne konsertforestillingen opplever vi Benny som visesanger, gjøgler, showman og imitator. Med andre ord; som den allsidige og fleksible kunstneren han er.
 
Naustet viseklubb høsten 2018:
27. November: Lisa Skoglund
29. November: Ingeborg Oktober
4. Desember: Hemmelig artist!

Detaljer

Dato:
20. nov 2018
Tid
19:00 - 22:00
Kostnad:
170kr
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
Hjemmeside:
https://salt.ticketco.events/no/nb/e/naustet_viseklubb_benny_borg

Sted

SALT Art – Music
Festningsallmenningen
Oslo,NorwayNorway
+ Google-kart

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.