Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Molofest 2018

25. aug 2018 kl 16:00 - 23:00

Gratis

Molofest på Sollerudstranda

Det er også tredje året på rad at Westhagen rigger om skuta til festivalscene og arrangerer Molofest på Sollerudstranda. Det blir flere spennende navn på årets plakat og Westhagen kan røpe at det er kjente og kjære navn, for de som følger med på den nye visebølgen, han har fått booket til Molofest i år. Lørdag 25. august inviteres store og små til det åpne arrangementet ute på moloen der Lysakerelva renner ut i sjøen.

Molofest er høydepunktet på artist og initiativtaker Eivind Westhagens årlige Seilbåtturné i indre Oslofjord. 
Facebook-event til turnéen finner du her: Westhagen Seiler sin egen sjø – Indre Oslofjord Seilbåtturné 2018

Arrangementet doblet publikumstallene fra det første til det andre året og mange lokale skuelystne tilbrakte kvelden her ute i fjor, så det blir spennende å se om jeg klarer å gjenta suksessen med å doble antallet publikummere. I så fall kan det bli så mye som et par hundre gjester innom her i løpet av kvelden, og det er bare bra for festivalen er i all hovedsak tuftet på frivillighet og publikum skal selv få bestemme inngangsprisen om de ønsker å støtte arrangementet.

– Jeg har blitt spurt av flere som var innom i fjor om det blir ny Molofest i år, og det er jo veldig hyggelig å høre at folk setter pris på det jeg steller i stand. Molofesten kommer selvsagt til å være høydepunktet på seilbåt-turnéen, selv om jeg vet det kommer til å være vannvittig slitsomt å være spillende manager, for jeg står også selv på scena i løpet av kvelden.

Arrangøren håper på såpass mye dårlig vær i forkant av arrangementet at grillforbudet opphører. – For å få dekket inn utgiftene jeg har ved å arrangere dette håper jeg å få i stand en salgsbod med enkel grillmat, avslutter Westhagen.

Festivalen er arrangert på frivillighet.
Det oppfordres derfor til å gi et bidrag.

Molofest på facebook: https://www.facebook.com/Molofest
Molofest 2018 Event: Molofest 2018

Hvor:            Moloen utenfor Sollerudstranda ved utløpet av Lysakerelva.
Når:             Lørdag 25. August fra klokka 17:00

Artister: Elona Planman, Frode Johansen, Espen Jørgensen, Westhagen, Jørgen Dretvik, Ove Berhardsen og Samuel Askjer.

Annonser

Detaljer

Dato:
25. aug 2018
Tid
16:00 - 23:00
Kostnad:
Gratis
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/Molofest/?modal=admin_todo_tour

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.