Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Molofest 2017 – Akustisk festival på Lysaker 19. August

19. aug 2017 kl 18:00 - 23:59

Den Akustiske Forening arrangerer: Molofest 2017!

Lørdag 19. August inviterer musikerene Lars Kolberg og Westhagen til fest på moloen utenfor Sollerudstranda. De har invitert med flere spennende artister og de holder gratis minifestival, med levende musikk hele kvelden med båten som scene.

Festivalen er avslutningen på Westhagen og Lars Kolbergs sommerlige seilbåt-turné “Akustisk Aften seiler sin egen sjø”. I første halvdel av August har de gjestet en rekke scener langs Oslofjorden, og de har reist fra sted til sted i Westhagens 100 år gamle Poseidon. Denne kvelden blir dekket på seilbåten scene for festivalen.

Festivalen er gratis, men siden det er et arrangement basert på frivillighet henstilles det til å bidra med et passende beløp, f.eks. 100,- i derværende flosshatt. Det vil også være mulig å donere via Vipps og bankterminal. Donasjoner fordeles artistene.

Grillen er varm fra kl 18. Ta med mat etter eget ønske.

Artister:
JENS ANDERSSON
Jens Andersson skriver låter med fengende melodier og intelligente tekster som er umulig å ikke bli berørt av.

Forfriskende, optimistiskt, egenart og det lille ekstra er ord som går igjen når musikken hans beskrives. Han sammenlignes med artister som Bo Kaspers Orkester, Stefan Sundström, Lisa Nilsson og Lars Winnerbäck. Oslo-svensken og hans eminente band har spilt både på store og små scener rundt om i Norge og Sverige de siste 5 årene. De har stått på samme scene som Comet Kid, Mikhael Paskalev og Stein Torleif Bjella, men også varmet opp for norske legender som Ole Paus, Bjørn Eidsvåg og Åge Aleksandersen.

Debutalbumet ”Stort glas av kärlek” som Jens slapp i jan 2017 har blitt godt tatt imot både i Sverige og Norge. I tillegg er Jens og hans anerkjente band meget godt likt på scenene rundt om i Norge og Sverige på bakgrunn av svært solide live-prestasjoner og knallsterke låter.

http://www.jensanderssonband.com

JONAS AASEN & THE WRANGLERS
Jonas Aasen & The Wranglers spiller amerikansk country/western musikk med en tvist av norsk sjel. Bandet har de siste årene opparbeidet seg et navn på den norske country og americana scenen og har spilt en rekke konserter rundt omkring i landet, samt gjort en hel del store support jobber. Bandet slapp i 2013 en EP og har i løpet av 2015 sluppet to singler på Snertingdal Records fra debutalbumet som er ¨in the making¨.

Denne kvelden er det en nedstrippet versjon som spiller, men det loves nistrist western melankoli.

http://www.jonasaasen.com

LARS KOLBERG
Lars Kolberg måtte gjennom et grundig samlivsbrudd og en havarert doktorgrad i økonomi før han fant fram til låtskrivingen. Prestesønnen fra Oslo og Snertingdal serverer tidløse sanger om gode country-temaer som savn, svik, fyll og tog. I 2016 slapp Lars platen “Sanger er som folk.” ”Jeg husker ikke i farten om jeg har hørt dette på norsk før.” (NRK P1).

Lars spilles jevnlig i Countrybaren på NRK P1+ og han er der blitt introdusert med ”Han spiller folkelig og sjarmerende country”. Våren 2017 slapp Lars en singel som ble listet på NRK Hedmark og Oppland. Lars jobber nå med sitt oppfølgeralbum Sort blod, som skal spilles inn i Los Angeles til høsten.

http://www.facebook.com/sangerersomfolk/

WESTHAGEN
Westhagen er høsten 2017 aktuell med sin andre albumutgivelse. Han opptrådte på flere festivaler i 2016 samt gjorde en seilbåtturné og gjestet NRK P1 med livespilling i studio. Han er en særegen og upolert folkrock-artist fra Konnerud og mottok Drammen kommunes kulturstipend 2016 i tillegg til arbeidsstipend fra Tekstforfatterfondet på bakgrunn av sitt debutalbum.

Låtene til Westhagen er drevet av et finurlig fingerspill, treffende ordkunst og en karakterisk stemme som stadig flere merker seg. Tekstene sikter seg inn på intellektet og hjertet med sin bittersøte melankoli og sitt humoristiske skråblikk på livet.

http://www.facebook.com/Westhagenmusic/
http://www.eivindwesthagen.com

Annonser

Detaljer

Dato:
19. aug 2017
Tid
18:00 - 23:59

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.