Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Lør 27. jan: Oslo Radio-Orkester i Lillestrøm

27. jan 2018 kl 14:00 - 16:00

100kr
Oslo Radio-Orkester. Foto: Harald Medbøe.

Oslo Radio-Orkester markerer 20-årsjubileet for Lillestrøm Jazzklubb. Det skjer på Lillestrøm Kultursenter, der det blir jazzkafe lørdag 27. januar, kl 14–16.

De som likte tv-serien «Pennies from Heaven» eller som savner lyden av Kurér’en på kjøkkenbordet, har en hyggelig ettermiddag i vente når disse radio-nette musikerne starter opp og gir oss en tidsreise til radioens barndom. Rett og slett fra den tiden jazz var pop og musikken groovet i mono!

Bandet påstår at medlemmenes utseende egner seg best for radio – men publikum vil nok enstemmig hevde at det holder i massevis også på konsertscenen. De musikalske prestasjonene holder i enda større grad. Det er derfor ikke helt tilfeldig at nettopp dette orkesteret ble spurt om å markere Jazzklubbens 20-års jubileum! Maken til originalitet og underholdningsverdi er det ikke lett å finne. Det meste av repertoaret stammer fra 20–50 tallet (av typen Paper Doll, Pennies from Heaven, Russian Lullaby), men det hender at felespiller Øyvind drar i gang en reinlender som kontrast.

Oslo Radio orkester består av Tommy Stensrud (gitar), Anders Wiborg Thom (gitar), Torbjørn Holte (bass), Jan Ellefsen (mandolin, dobro), Lars Birkelund (perkusjon), Trygve Beddari (trekkspill) og Øyvind Rauset (fiolin).

Foto: Harald Medbøe.

Publ. 24.01.2018.

 

Annonser

Detaljer

Dato:
27. jan 2018
Tid
14:00 - 16:00
Kostnad:
100kr
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
http://lillestrom-kultursenter.no/program/jazzkafé-16/

Sted

Lillestrøm Kultursenter
Kirkegata 11
Lillestrøm, 2000 Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.