Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Lars Kolberg & Bandittene på Visekollektivet

15. des 2016 kl 19:00 - 23:00

Lars Kolberg måtte gjennom et grundig samlivsbrudd og en havarert doktorgrad i økonomi før han fant frem til låtskrivingen. Etter at han slapp “Sanger er som folk” som var hans debut som soloartist våren 2016, har Lars gjort omlag 25 solo-konserter, inkludert en en-dags-turné på Gjøvikbanen og en seilbåt-turné i indre Oslofjord. Denne tordagskvelden på Aktivisten er imidlertid første gang han blir å se sammen med Bandittene på en scene i Oslo!

Lars er tidligere (u)kjent som multiinstrumentalist i det beryktede Bluegrass-pønk-bandet The Fabulous Flea Market Band.

Om “Sanger er som folk”:
Det kan høres ut som om du har funnet en gjenglemt kassett fra 70-tallet i hanskerommet i Opel-en til onkelen din. Dette er ikke pop-country! Det flirtes med western-swing, southern-soul, spagetti-western og honky-tonk. Antakelig er det første gang flere av disse sjangerne i det hele tatt berøres i norskspråklige sanger.

«En musikalsk meget sterk plate med mye god tradisjons-country … Jeg husker ikke i farten om jeg har hørt dette på norsk før» (Anmeldelse på NRK P1 2/4-16)

Tekstene til Lars trekker opp et univers hvor mye er skjevt, galt og ubehagelig men hvor det allikevel alltid ligger et smil på lur. Kanskje er det galgenhumor kanskje er det resignasjon, kanskje er det rett og slett mange års erfaring med livets lumske sprell som skinner igjennom.

Lars slipper singelen “Stille fra Balkongen / Fengsel” på 7″ vinyl på Uhørt 14. februar, og han jobber for tiden med sitt oppfølgeralbum “Sort blod”.

Lars på Spotify: https://open.spotify.com/artist/419ZIi3HuNUjER6vp4Duy1

Bandittene er:
Svein Tore Anderson – Gitar
Henning Meyer Petersen – Bass
Christian Matheson – Trommer

Visekollektivet står for folkelig og kollektiv motkultur til samfunnets individualisme og profittjag. Hver torsdag klokka 19 arrangerer vi konserter på Aktivisten i Toftes gate 68.

Detaljer

Dato:
15. des 2016
Tid
19:00 - 23:00

Sted

Aktivisten kafé
Toftes gate 68
Oslo, 0552 Norway

Arrangør

Lars Kolberg

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.