Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kurs høsten 2014 fra Troms Musikkråd: Sang, gitar, ukulele og musikkteori

1. sep 2014 - 15. nov 2014

Åpen munn

Troms Musikkråd logoSang

Etter noen års pause er endelig det populære sangkurset Jeg kan ikke synge-koret tilbake igjen. Kurset foregår slik at man synger sanger i lag under ledelse av en sangpedagog og vil finne sted i musikkonservatoriet i Tromsøs lokaler i uke 40-47. Dette er kurset for alle som har lyst til å lære å synge, men tror de ikke kan, og som vil lære seg å synge i hyggelige omgivelser sammen med andre som heller ikke tror de kan. Kursholder er sangpedagog Mariann V. Fiskeseth.

Gitar

Vi har som vanlig gitarkurs både for barn og voksne på forskjellige nivåer, som avholdes på ettermiddagstid i uke 40-47 i Tromsø sentrum.

Ukulele-logoUkulele

I høst kan vi også tilby innføringskurs i ukulele, der unge og gamle i alle aldre er velkommen til å melde seg på. Kurset vil gå over 10 timer den 25. og 26. oktober. Lærer er Sigbjørn Thomassen.

Musikkteori

For de som planlegger å søke opptak til musikkonservatoriet eller rett og slett bare ønsker å lære mer om musikkteori, setter vi opp et forkurs i musikkteori og gehør. som vil foregå over to helgesamlinger i november og desember. Her vil det være en stor fordel å ha grunnleggende notekunnskap fra før av. Kurset holdes av hørelærelektor Vivi Winther Fossmo og arrangeres i samarbeid med musikkonservatoriet i Tromsø.

Først til mølla-prinsippet gjelder for alle kursene, så det gjelder å være tidlig ute med å melde seg på.

Påmelding kan gjøres både gjennom våre nettsider: http://www.musikk.no/troms/pameldingsskjema-intro/ og på telefon 776 55900.

Anne Grete Seljebakk (daglig leder)
TROMS MUSIKKRÅD

Detaljer

Start:
1. sep 2014
Slutt:
15. nov 2014
Hendelse Kategori:
Hendelse Tags:
, , , ,
Hjemmeside:
http://www.musikk.no/troms

Sted

Tromsø
Storgata 88
Tromsø, Troms 9252 Norge

Arrangør

Troms musikkråd
Telefon:
776 55900
Hjemmeside:
http://www.musikk.no/troms

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.