Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Strilen Viseklubb: Kulturell onsdagskveld med gjesteartist og åpen Scene

21. feb 2018 kl 19:00 - 22:00

Strilen Artist- og Viseklubb inviterer alle kulturintresserte i Austrheim og Lindås til kulturell kveldsmat på Kilstraumen Brygge. Me høyrer 30 min. konsertar med månadens gjesteartist, og har open scene for alle som har noko på hjartet. Me vonar lokale talent vil våga seg frem på “Open Scene” Les meir på http://www.strilen.org.

Dørene åpner kl 18:30

Inngang: 150,- (100,- for medlemmar/50 for skule/student/trygda som er medlemmar). Du kan teikne medlemskap når du kjem. Då kjem du gratis inn.
—————————————————————-

LITT OM DE SOM KOMMER:

GJESTEARTISTER
Gjesteartister er artister innen ulike sjangre som er invitert for å inspirere klubbens skrivende medlemmer og lyttende publikum. VI presenterer artisten er ca. 3 uker før. Merk på arrangementet at du kommer eller er interessert – så får du info med en gang vi legger det inn.

LOKALE TALENTER:
Vi har invitert kor, orkester, band, solister, kirke og kulturskolene til å sende komme på besøk. Vi håper du vil være med å støtte opp om lokale talent – kom og høyr!

ÅPEN SCENE
Vil du være med på “Åpen Scene”?.
Kom og spill en sang eller to som du har laget, eller en som du syns er så fin! Vi krever ikke perfekt akkompanjement, sang eller ide. Vi ønsker at talenter på alle nivå skal få utvikle seg sammen.
Skriv gjerne i diskusjonen til dette arrangementet at du kommer og gjerne vil spille på åpen scene. Del en sang der om du vil. Så setter vi deg på listen når du dukker opp i døren!

Velkomen!
Skrevet av Nicolay Leganger

Detaljer

Dato:
21. feb 2018
Tid
19:00 - 22:00
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1511818918938950

Sted

Kilstraumen Brygge
Kilstraumen 1
Austrheim, 5943 Norway

Arrangør

Eirik Sognnes

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.