Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Konsert: Svanes og Svisdahl

6. mai 2017 kl 20:00

Ida Svanes og Maja Svisdahl ble kjent gjennom låtskrivermiljøet i Trondheim der de sammen drev en åpen scene for låtskrivere fra 2007 til 2009. I 2017 har de faktisk 10 års jubileum som musikalske samarbeidspartnere, og har flere konserter i Oslo og Trondheim på samvittigheten. Så blir det spennende å se hva de presenterer når de møter publikummet på Ugla Bar!

SVANES (Ida Svanes) er en artist og låtskriver med bakgrunn som klassisk gitarist. Musikken er en blanding av vise, klassisk, pop og folk. Hun ga ut to singler på egen label (SVANES records) i 2015. SVANES har spilt et femtitalls konserter i Norge og Norden de siste årene, både solo og med band. Sommeren 2017 legger hun ut på turné, den får en tjuvstart på Ugla denne kvelden.

Hjemmeside: http://www.svanes.org

Spotify: https://open.spotify.com/artist/1IjUcZ6uURWAVcPWhgsKCU

MAJA SVISDAHL

Maja Svisdahl er en artist og låtskriver fra Trondheim, for tiden bosatt i Bergen. Hennes visesang noir er intime brev om isolasjon og identitet. Debut-EPen Alle Ting Flyt ble sluppet digitalt høsten 2015 på Øra Fonogram, og hun går i studio med ny musikk i løpet av 2017. Maja har spilt en rekke konserter, både solo og sammen med andre musikere.

Hjemmeside: http://www.majasvisdahl.com

Spotify: https://open.spotify.com/album/5v9Oo5GEpjcvlvb1wnjpE3

Ta plass klokken 20, det begynner 21:00. Velkommen!!

Annonser

Detaljer

Dato:
6. mai 2017
Tid
20:00

Sted

Ugla
Kristian Augusts gate 7A
Oslo, 0164 Norway

Arrangør

Ugla

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.