Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Göran Samuelsson på Miso Café, Røa

19. okt 2017 kl 19:30 - 21:30

200,kr

Endelig er Göran Samuelsson tilbake igjen på MISO CAFE,med mange nye låter men også hans klassikere er nok med kjenner vi Samuelsson rett.

Göran Samuelsson er en artist det er lett å like. Lett å like fordi han skriver jordnære tekster som handler om vanlige mennesker. Eller som han selv sier det, «vanlige
mennesker som du og jeg.» Han har gitt ut en rekke plater med strålende kritikker. Å oppleve Samuelsson på konsert er noe som absolutt anbefales. Du får bra musikk og Göran Samuelsson er en kunstner når det gjelder å fortelle historier knyttet til låtene han spiller. Her får du både tårer og glede, latter og ettertanke. Noen artister byr på seg selv, Göran Samuelsson gjør det i høyeste grad. Derfor bør du komme på Miso Cafe for å oppleve Göran Samuelsson. Det blir en kveld som varmer i høstmørket.

MISO CAFE er midt i Røa sentrum. T-bane til Røa stasjon, 100 meter fra stasjonen.
Kaféen har en rikholdig meny, varme og kalde retter, øl og vin for dem som ønsker det. Bestill gjerne bord før konserten for en matbit med god drikke.
Telefon: 90 57 57 68 (Daniel).

Du kan kjøpe billetter på forhånd eller ved døren, og prisen er kun kr 200,- for denne fantastiske kvelden.

Arr: Immy Kultur

 

Publ: 20. sept2017

Detaljer

Dato:
19. okt 2017
Tid
19:30 - 21:30
Kostnad:
200,kr
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
http://misocafe.no/

Sted

Miso Café
Vækerøveien 201
Oslo, Oslo Norge
+ Google Map

Arrangør

Immy Kultur

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.