Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Konsert med Fredrik William Olsen og Terje Berg

12. okt 2017 kl 20:00 - 22:00

Fredrik William Olsen og Terje Berg – Kosmos og kaos
Konsert i Kafe Sult / Hamsunsenteret
Konsertstart kl 1930 (Dørene åpner 1900)

Som gitarist og vokalist i det etter hvert svært så folkekjære rockebandet Kråkesølv er Fredrik William Olsen blitt velkjent for sine spissfindige tekster og catchy popriff.

I 2012 kom solodebuten «Hver gang æ græv», fulgt opp av «Til stede» to år senere. Førstnevnte resulterte i en spellemanns-nominasjon i klassen Tekstforfatter. Olsen var også musikalsk gjest under Hamsundagene 2016 med visekonsert og FerdigSnakka!
Det tredje soloalbumet ”Kosmos og kaos” er et spennende musikalsk steg videre for Fredrik William Olsen.

Terje Berg regnes gjerne som visesangernes egen favoritt-visesanger i det blomstrende popmiljøet i Bodø. Etter en rekke demoer og selvproduserte utgivelser, gav han ut plata «Søster og Bror» til gode kritikker i 2010. De siste årene har Berg også vært aktiv som billedkunstner, gitt ut tegneserien «Ka sku æ gjort uten dæ» og holdt en rekke utstillinger. Både som musiker og kunstner kombinerer han det tradisjonelle med det hippe på en måte som føles relevant enten du bruker fredagskvelden på Bjørneboe-romaner eller siste episode av «Ung og lovende».

Det er blitt sagt at det eneste som låter mer stemningsfullt enn en akustisk gitar, er når det er to av dem i samspill. Terje og Fredrik deler i tillegg til et nært vennskap en forkjærlighet for den akustiske gitaren og klassisk fingerspill, og vil på denne duoturnéen prege hverandres låter med nyskrevne, unike gitar-arrangement.

Kl 1800:
Kun for medlemmer av Hamarøy Vise og poesiklubb: Egen viseprat med Fredrik og Terje. Hva er hemmeligheten for å lage ei god vise?

Annonser

Detaljer

Dato:
12. okt 2017
Tid
20:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/345975595848940

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.