Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Konsert med den svenske artisten Jimmy Ginsby

10. oktober kl 19:30 - 21:30

Etter flere forsøk har vi endelig lykkes å få Jimmy Ginsby til MISO CAFE. Ginsby må kunne karakteriseres som en meget allsidig kulturarbeider. Forfatter, visedikter, skuespiller, lærer, kulturleder men også artist.

Denne konserten med Jimmy Ginsby kommer garantert til å bli variert. Her blir egne viser, oversettelsene hans av Leonard Cohen, Dan Andersson, alt i en salig blanding på denne kvelden på Miso.Vi er ganske sikker på at dette blir en minneverdig kveld og derfor håper vi at også du har lyst til å komme sammen med oss.

Miso Cafe finner du midt i Røakrysset, tar du T-bane er det linje 5 til og fra Østerås, gå av på Røa og fra stasjonen er det 200 meter til Miso Cafe.Kjører du bil er det parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Etter flere forsøk har vi endelig lykkes å få Jimmy Ginsby til MISO CAFE.Ginsby må kunne karakteriseres som en meget allsidig kulturarbeider.Forfatter,visedikter,skuespiller,lærer,kulturleder men også artist. Denne konserten med Jimmy Ginsby kommer garantert til å bli variert. Her blir egne viser, oversettelsene hans av Leonard Cohen, Dan Andersson, Evert Taube alt i en salig blanding på denne kvelden på Miso.Vi er ganske sikker på at dette blir en minneverdig kveld og derfor håper vi at også du har lyst til å komme sammen med oss.

Miso Cafe finner du midt i Røakrysset, tar du T-bane er det linje 5 til og fra Østerås, gå av på Røa og fra stasjonen er det 200 meter til Miso Cafe.Kjører du bil er det parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Miso Cafe har et variert utvalg av varme og kalde retter,kaffe,te og øl og vin.Det lønner seg å bestille bord i forbindelse med konserten slik at du sikrer deg plass.
Det kan du gjøre ved mail til daniel@misocafe.no eller på til 90 57 57 68 eller du kan stikke innom å kjøpe billett.

Detaljer

Dato:
10. oktober
Tid
19:30 - 21:30
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/370837537065977/

Sted

Miso Café
Vækerøveien 201
Oslo, Oslo Norge
+ Google Map

Arrangør

Immy Kultur

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.