Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Konsert i Parkteatret

13. sep 2018 kl 20:00 - 22:00

Elin Furubotn, Solfrid Molland og Tom Roger Aadland er tre kritikerroste artister, opprinnelig fra vestlandet, som vinden har blåst østover og satt ned i Oslo. Elin og Solfrid bor noen få kvartaler fra hverandre på Briskeby og Tom Roger bor like ved Botaniske Hage på Tøyen.

Elin Furubotn ga ut sitt sjuende og kritikerroste album «Ikkje gå deg vill» sist høst. Hun skriver tekster om hverdagen og har en særegen stemme du garantert har hørt på P1. Aller mest kjent er kanskje «Så lett det kan ver», en duett med Morten Abel. Det siste året har hun vært på en omfattende norgesturné med det nye materialet.

Solfrid Molland er sanger, pianist og komponist. Hun vokste opp med russisk folkemusikk, sigøynermusikk og europeisk kunstmusikk – et toneunivers som preger komposisjonene og konsertene hennes. I 2016 ga hun ut sitt tredje album «Forvandling» til flotte omtaler. Solfrid er tildelt Oslo Bys Kunstnerpris for sitt arbeid med romske gatemusikere i Oslo.

Rockepoeten Tom Roger Aadlands nye album «Songfugl» har fått strålende kritikker, og singelen «Alle dei i ei» er spillelistet av P1. Hans forrige utgivelse, «Blondt i blondt» (Bob Dylan gjendiktet), ble kåret til Årets Album av NRK P1 Norsk på norsk i 2016. Samme år var han tekstforfatter på Hellbillies’ albumsuksess «Søvnlaus».

To av landets mest profilerte gitarister blir med i kveldens husband. Kjetil Steensnæs og Torbjørn Økland har spilt på dusinvis av norske favorittalbum de siste tiårene. I tillegg medvirker kontrabassisten Torstein Kinn. Det er duket for en musikalsk festaften!

Detaljer

Dato:
13. sep 2018
Tid
20:00 - 22:00
Hjemmeside:
https://parkteatret.no/

Sted

Parkteatret
Olaf Ryes plass 11
Oslo,
+ Google Map
Hjemmeside:
https://parkteatret.no/

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.