Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Kilstraumen: Trond Olsen, Anette Gilje og åpen scene

29. sep 2017 kl 19:30 - 23:00

For fyrste gong nivterar Strilen Artist- og Viseklubb til konsertkveld på Kilstraumen Brygge. Me har konsert med månadens inviterte gjester, og åpen scene for alle som har noko på hjartet. Me vonar lokale talent vil våga seg frem på “Open Scene” Les meir på http://www.strilen.org.

Me inviterar 1) dei som ynskejer å lytta til låter der teksten tel, og 2) dei som likar å formidla eller 3) å laga slike låtar. Me snakkar gjerne litt om låtane og låtskriving. Me åpner scenen også for ferske talent, slik at en skal koma i gang om ein ikkje er perfekt. Dei siste åra har me og hatt fleire låtskrivarkurs.

Dørene åpner kl 19.30 – 23.00
Konsert kl 20.00
Inngang: 200,- (150,- for medlemmar)
—————————————————————-

VI HAR 2 ARTISTER SOM GJESTER : BLUES ARTISTEN TROND OLSEN og VISESANGER ANETTE GILJE.

TROND OLSEN skriver blues og synger. Vanligvis med band, men denne gangen er det hans låtskriving som er i fokus, og vi spør BLUES = VISER ? For å bli definert som en vise, er det viktig å ha vekt på tekst – er det sånn i blues? Vi skal ta en prat om dette, og se om all blues er viser, og om viser og er blues. Og så skal vi høre på Trond til vi blir blå.

Trond og bandet klare til å levere sitt varierte materiale i ”crossover-landskapet” mellom blues, soul og rock, der de gode låtene kommer tett. Og alltid med glød, glede og god energi. Mesteparten av materialet er skrevet av Trond og hentes fra de kritikerroste albumene ”A New Day Coming (2009)” og Mercy (2014). Og Mercy, spesielt, har høstet strålende kritikker verden over. Nytt denne anledningen til å komme “tett på” Trond Olsen, i en avslappet setting der lytting og låtskriving er i fokus.

ANETTE GILJE kommer på besøk til oss fra Drammen. Anette har nettopp gitt ut en CD med “Stille Sanger” og er en fremifra koselig visesanger som drar deg med. Med seg har hun gitaristen DAG FRANSSON – som er dyktig gitarist og visesanger. Vi får høre noen sanger av han også. Her er tittelsporet fra hennes CD. https://youtu.be/1yMpuzsIlbE

ÅPEN SCENE
Vil du være med på “Åpen Scene”?.
Kom og spill en sang eller to som du har laget, eller en som du syns er så fin! Vi krever ikke perfekt akkompanjement, sang eller ide. Vi ønsker at talenter på alle nivå skal få utvikle seg sammen.
Skriv gjerne i diskusjonen til dette arrangementet at du kommer og gjerne vil spille på åpen scene. Del en sang der om du vil. Så setter vi deg på listen når du dukker opp i døren!

Velkomen!
Skrevet av Nicolay Leganger

Detaljer

Dato:
29. sep 2017
Tid
19:30 - 23:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/950957628378677

Sted

Kilstraumen Brygge
Kilstraumen 1
Austrheim, 5943 Norway

–> Legg inn et visearrangement her – konsert, kurs, møte osv. Ta med bilde (i jpg-format, under 2 MB) og skriv kort om arrangementet.